Vezi cum o copilă de 16 ani a fost violată de trei “derbedei”, care acum sunt în libertate

În România se întâmplă un viol la 4 ore. Incredibil este că mulţi dintre cei care ajung să violeze sunt iertaţi de “Justiţie” prin pedepsele mici pe care aceştia le iau. Un nou caz asemănător celui de la Vaslui s-a întâmplat de curând în Prahova. Trei adolescenţi au violat o fată de 16 ani mai mult de trei ore şi au supus-o la perversiuni sexuale în timp ce o ameninţau cu moartea.

Unul dintre indivizi a înregistrat cu telefonul mobil toată grozăvia, în speranţa că va încărca filmul pe Internet dacă victima va spune despre cele întâmplate. În primă fază, procurorii au dispus reţinerea celor trei violatori, apoi judecătorul de caz a crezut de cuviinţa că aceştia pot fi lăsaţi în libertate, obligând în acest timp ca autorităţile să îi supravegheze îndeaproape. Timpul petrecut şi-a spus cuvăntul, iar acum doi dintre ei au împlinit vârsta de 18 ani, iar cel de-al treilea are doar 17 ani, conform stirileprotv.ro

Violul a fost plănuit în cele mai mici detalii de Fabian Brujbeanu, acesta sunând-o pe fata de mai multe ori, trimţându-i mesaje în care îi spunea că este îndrăgostit, că o place foarte mult şi doreşte să se întâlnească cu ea. În cele din urmă, fata a fost convinsă de bunele lui intenţii şi a acceptat întâlnirea cu acesta. În acel moment, el şi-a chemat încă doi prieteni şi au hotărât să o ducă pe fată într-un loc ferit de ochii lumii pentru a o batjocori.

Mai mult de trei ore, aceştia au violat-o pe săraca fată şi au supus-o perversiunilor sexuale, în timp ce o ameninţau, ţinându-i un briceag la gât.

„Noua nu e frica de nimic, că am facut şcoala de corectie, te omor… îi spunea unul dintre baieţi fetei.”

Daniel Ghiţă, parchetul de pe lânga Judecatoria Valenii de Munte:

Daniel Ghiţă, parchetul de pe lânga Judecatoria Valenii de Munte:

„În timpul consumului actelor sexuale, inculpaţii au folosit telefonul mobil, ţinând să imortalizeze scenele care se petreceau în acel moment.”

După cele trei ore de groază, fata a reuşit să scape şi în drum spre locuinţă şi-a întâlnit un coleg pe care l-a rugat să cheme poliţia. Mama victimei:

„Era lovită, bătută, se urcaseră cu picioarele pe ea, era cu genunchii juliţi.”

Cei trei derbedei nu şi-au recunoscut violul nici în ziua de astăzi, cu toate că dovezile au fost concludente, aceştia declarând că fata a mers cu ei de bună voie.

După ce anchetatorii au găsit filmarea în telefonul unuia dintre ei, au înţeles până la urmă ceea ce se întâmplase. Cu toate acestea, judecătorul a decis ca cei trei să rămână în libertate deoarece erau minori şi să fie supravegheaţi de către autorităţi. Părinţii victimei sunt revoltaţi că cei trei violatori au rămas nepedepsiţi, cu toate că în codul penal se specifică pedeapsa cu privare de libertate şi în cazul minorilor.

George Moloman, avocat:

„Legiuitorul a avut în vedere reeducarea. Regula la minori e să le dai pedepse neprivative, din punct de vedere juridic decizia e legală, întruneşte condiţiile, dar la apel instanţa poate să le dea o condamnare privativă.”

Luând în considerare gravitatea faptei lor şi încadrarea juridică, instanţa poate pune în aplicare codul penal care specifică faptul că minorul poate fi privat de libertate.

Dacă va fi aşa, cei trei violatori ar fi putut ajunge într-un centru de reeducare sau chiar intr-un penitenciar pentru minori, unde să plătească pentru fapta lor incredibil de monstruoasă. Despre victimă se poate spune că trăieşte un coşmar greu de imaginat din cauza faptului că la toamnă va trebui să meargă la şcoală şi se va întâlni cu siguranţa cu violatorii, deoarece este colega cu ei.

Sora victimei:

„Nu mai e cea de dinainte, nu mai iese din casă, nu mai merge nici până la magazin, nu a mai râs de atunci.”

Corina Nicola, purtatorul de cuvânt al DJASPC Prahova:

„Tânăra riscă să abandoneze şcoala, să nu se mai integreze în viaţa familială, să fie marcată, să rămână cu o traumă, să nu mai poata avea o viaţă normală.”

În cele din urmă, procurorii au contestat pedeapsa. iar apelul este aşteptat a se judeca la Curtea de Apel Ploieşti.