Imagini Terifiante! De doi ani îi creşte un corn imens în frunte. Video/Foto

Este de-a dreptul terifiant. Unei femei în vârstă de 87 de ani i-a crescut un corn în frunte de o dimensiune considerabilă. Bătrânica de 87 de ani este din China şi trăieşte clipe de coşmar de câţiva ani încoace, pentru că este nevoită să poarte în frunte excreşcenţa apărută. Femeia se numeşte Liang Xiuzhen şi este din Sichuan, sud-vestul Chinei.

batrana cu medic

Potrivit ediţiei dailymail.co.uk, în momentul consultului medical, personalul din spital a fost îngrozit de ceea ce a văzut. În urmă cu opt ani de zile, femei i-a apărut pe frunte o pată neagră pe care a încercat să o trateze conform tradiţiei, cu remedii naturiste, doar că acestea nu au dat niciun rezultat. În urmă cu doi ani, pe frunte în locul petei negre a început să-i crească un corn imens.

batrana cu corn necenzurat
“Am mers la spital, dar doctorii nu au putut pune un diagnostic. Mamei nu-i place să meargă la spital, din cauză că are senzaţia că nu se mai poate întoarce acasă”,

a declarat fiul femeii, Wang Zhaojun. Cazul a rămas sub atenta supraveghere a celor din familie, care îi informează periodic pe medici, despre starea de sănătate a bătrânei.

loading...

https://youtu.be/O4f6VGAQykQ