Şi-a chemat la hotel o “Damă de Companie”, vezi cine a venit, este INCREDIBIL!

Un italian în vârstă de 70 de ani se afla în vizită la copii lui. Nedorind să-i deranjeze şi-a luat o cameră la un hotel de lux. Simţindu-se în putere şi dezamăgit de “localnice”, a apelat la o firmă pentru a-i trimite o “damă de companie”. Când uşa camerei s-a deschis, acesta a avut parte de o surpriză de proporţii uriaşe, dama de companie era tocmai nora sa, în vărstă de 40 de ani.

Nora sa, practica aceasta meserie de foarte multă vreme, dar îşi minţea familia că lucrează într-un restaurant, pe post de chelneriţă. Totul a fost bine, iar cei doi s-au hotărât să aibe o aventură în semn de respect pentru fiul său. După ceva timp, cei doi amorezi s-au decis să îl anunţe pe bărbat (fiul), despre ceea ce s-a întâmplat.

Acesta nu a fost bucuros deloc de uimitoarea dezvăluire şi a hotărât să-şi dea tatăl în judecată pentru “vătămări nespecificate”. În scurt timp, a fost anunţat că judecata a fost amânată deoarece judecătorul nu a reuşit să-i facă pe cei doi să se împace. Nici în ziua de astăzi, tatăl şi fiul nu-şi mai vorbesc, cel tânăr considerând totul “prea grav” pentru a trece cu vederea incidentul neplăcut. Sursă articol.