Elena Băsescu a ajuns la poliţie, vezi motivul …

În ultimile patru luni de zile, Elena Băsescu a observat că din apartament îi dispăreau obiecte de îmbrăcămine şi parfumuri. Indignată de faptul că locuia într-un apartament dintr-un complext important al capitalei, foarte bine păzit, aceasta s-a hotărât să meargă la poliţie pentru a depune o plăngere de furt din locuinţă. În data de 6 august a fost depusă plângerea la secţia 1 de Poliţie, reclamând că din locuinţă îi dispar obiecte de îmbrăcăminte şi sticluţe cu parfumuri scumpe, de firmă.

Elena Băsescu a observat că-i dispar lucruri din casă, încă din luna mai a acestui an. Poliţiştii au trecut imediat la efectuarea cercetărilor, iar indiciul principal a fost acela că, uşa locuinţei nu era niciodată încuiată, chiar dacă Elena pleca pentru mai mult timp de acasă. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că principalul suspect ar fi unul dintre paznicii complexului, unde Elena locuia.

Au urmat percheziţii la suspect acasă, în urma acestora găsindu-se toate obiectele care îi lipseau fetei fostului preşedinte, Traian Băsescu. Paznicul complexului se află acum în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, conform antena3.ro

loading...