Există fantome! Dovada a fost înregistrată şi i-a speriat pe toţi cei din casă. Video

Dovezile că există fantome sunt foarte puţine, cu toate astea, acum tehnologia ne este de foarte mare ajutor, iar surprinderea unor momente în care apar fenomene paranormale ne este destul de facilă. În casa unui britanic a fost înregistrată dovada unor fenomene
bizare, fapt pentru care acestea au fost comentate şi dezbătute în zeci de emisiuni de televiziune. Ciudat este faptul că, un scaun din încăpere este mutat din senin, toţi crezând că este vorba de o fantomă.

O echipă de cercetători ai fenomenelor paranormale s-a deplasat la casa unui cetăţean britanic care susţinea că în casa sa există “cineva” (fantomă) şi nu ştie ce să facă. Terry Johnson a instalat o cameră de înregistrare, pentru a surprinde activitatea paranormală, iar aceasta a filmat momentul mult aşteptat de toţi.

“Când am văzut cum scaunul se mută singur, ni s-a făcut pielea de găină. Nu am mai surprins niciodată un astfel de fenomen şi de atunci doar despre asta vorbim”

a spus unul dintre investigatorii de fenomene paranormale.

Proprietarul care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea, şi a declarat că este uimit de ce a surprins echipa în casa sa. „Ştiam că se întâmplă ceva bizar în casă, acum am şi dovada”. Proprietarul nu doreşte să se mute şi încearcă să locuiască alaturi de „fantoma” care i-a dat atâtea bătăi de cap.

„În prima noapte, credeam că nu o să pot dormi, dar acum nu mă mai sperii. Cred că este o fantomă prietenoasă. Eu mereu am crezut în fantome”.

Mass-media îl aşteaptă pe proprietarul casei bântuite să dea un comunicat de presă, în care să relateze prin ce întâmplări a mai trecut până acum, deoarece publicul este curios să afle şi alte momente inedite din casa bântuită.