Vechiul Testament ne anunţă despre Exodul Imigranţilor care au Invadat Europa

Nu de puţine ori ne-am întrebat, ce se întâmplă cu valurile de imigranţi ce vin spre Europa? Vechiul Testament ne avertizează despre ceea ce se întâmplă acum, cu toate că profeţia este mai veche de 2500 de ani şi în zilele noastre se adevereşte. Mulţimea imigranţilor vin din Siria şi Irak, iar o Europa întreagă este şocată de ceea ce se întâmplă în aceste zile. Cetăţenii Europei sunt împărţiţi în două tabere, pro şi contra imigranţilor. Dacă eram toţi nişte cunoscători ai scrierilor biblice, poate astăzi eram mult mai bine pregătiţi în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor cu care se confruntă “mai marii noştrii conducători”.

Biblia ne pune în temă, într-un mod “paşnic” despre “dispariţia” Siriei şi zecile de mii de oameni care vor părăsi ţara lor, pentru a duce o viaţă mai liniştită, mutându-se în alte zone ale bătrânului continent. Conform celor de la româniatv.net, în capitolul 17 din Cartea lui Isaia, putem găsi un verset care ne anunţă despre “marea tragedie” care va lovi Damascul ( capitata actuală a Siriei ): “Iată, Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine”. Prevestirile din Vechiul Testament i-au alarmat pe cercetători, care au făcut legătura şi au ajuns la concluzia că distrugerile provocate de Statul Islamic (ISIS) au făcut din Siria “o grămadă de ruine”.

Conform antenasatelor.ro, se vorbeşte despre faptul că, Statul Islamic este considerat armata care va duce la ştergerea Damascului de pe faţa Pământului. Şi în Vechiul Testament, pe lângă cele menţionate mai sus, mai găsim un verset foarte interesant, unde se face aluzie la valul de oameni care vor ajunge în ţările europene pentru a scăpa de viaţa grea din ţara lor, trăită în teroare şi neajunsuri. Dacă este să fim cu adevărat creştini, ne putem da bine seama că, tot ceea ce se întâmplă în zille noastre, bolile necruţătoare şi războaie fără motiv, au fost prevestite în urmă cu 2.500 de ani, iar tot ce putem spune acum este că am ajuns să trăim zilele venirii Apocalipsei.

Toată suflarea creştină este 100% convinsă că prevestirile din Vechiul şi Noul Testament sunt reale prin “convulsiile sociale” cu care ne confruntăm zilnic. În febra emisiunilor televizate şi a invaziei de ştiri din mass-media, realizăm că persoanele care nu cred în interpretarea Bibliei sunt din ce în ce mai puţine ca număr, iar acestea încearcă din răsputeri să destabilizeze prin orice mijloace scrierile creştine ale cărţilor sfinte. Multe voci spun că Statul Islamic va contribui la transformarea Siriei într-o grămadă de ruine. Se ştie foarte bine că ISIS este una dintre cele mai puternice grupări teroriste din lume, aceasta având sub control foarte multe zone din Siria şi Irak, iar acolo se întâmplă lucruri atât de groaznice, încât locuitorii din acele zone sunt decapitaţi, violaţi, vânduţi, chinuiţi şi bineînţeles forţaţi pentru a se alătura trup şi suflet, armatei Statului Islamic şi de ce nu, chiar religiei musulmane propovăduite de aceştia. Sursă articol.

1 Comment on Vechiul Testament ne anunţă despre Exodul Imigranţilor care au Invadat Europa

  1. Dumnezeul cerului sa va apere pe toti si sa va gasiti un loc sub soare in pace .

Comments are closed.