Vei fi UIMIT cum îşi caută TATĂL COPILULUI, după ce a rămas însărcinată în urma unei AVENTURI de-o NOAPTE!

Greşelile tinereţii se plătesc într-o zi anume. Minunat este când ne dorim cu ardoare să remediem ceea ce am greşit, indiferent dacă ne cerem iertare şi ne vede toată lumea. În urma unei aventuri de-o noapte, o tânără a rămas însărcinată. Problema este că tânăra nu ştie mare lucru despre cel cu care s-a “distrat” atât de bine, decât că este australian şi îi cunoaşte chipul.

Aceasta a lansat o campanie pe YouTube, în speranţa că într-o zi o să-l găsească, pentru a-i da minunata vestea că va fi tătic. Viitoarea mămică se numeşte Natalie Amyot, este din Franţa şi în această vară a fost în vacanţă, în oraşul australian Mooloolaba, unde a locuit trei luni de zile. În ultima ei noapte petrecută în acel minunat loc s-a distrat cu un australian, iar în scurt timp a aflat că este însărcinată.

„Am nevoie de ajutorul vostru. În urmă cu trei luni, am mers în Mooloolaba, m-am distrat pe cinste şi am întâlnit oameni minunaţi. În ultima zi, am dat o petrecere şi am întâlnit un băiat extrem de drăguţ. A fost dragoste la prima vedere. Am petrecut o noapte frumoasă împreună. Şase săptămâni mai târziu, am aflat că sunt însărcinată. Încerc să îl găsesc. Nu am familie, vă rog ajutaţi-mă să îl găsesc şi distribuiţi acest film prietenilor voştri, în speranţa că va ajunge la el”,

a fost mesajul lui Natalie. Şi noi îi putem da o mână de ajutor, totul este să arătăm mesajul tuturor prietenilor noştrii. Sursă articol.

loading...