A ajuns sărac lipit după ce a câştigat la Loto 6/49

Norocul unora nu ţine mai mult decât “ai zice peşte”. Viaţa ne oferă surprize plăcute sau mai puţin frumoase. Sunt oameni care apreciază norocul venit de la Divinitate, iar alţii îşi bat joc de el în cele mai crunte moduri posibile. Acum mulţi ani de zile, un puştan devenea miliardarul României datorită unui fabulos câştig la Loto 6/49. În iarna grea a anului 2003, tânărul pe numele său real D.N. Amariei, domiciliat în localitatea Baia din Suceava, a cumpărat într-o zi înzăpezită, un bilet la Loto, care s-a dovedit a fi câştigâtor.

În numai câteva zile, Daniel era cel mai tânăr miliardar cu care se mândrea Loteria Naţională a României. Cât era Daniel de sărac, avea el nevoie de banii câştigaţi la Loto? – DA, îi erau necesari, era atât de sărac încât nu a mers să ridice Marele Premiu din cauza faptului că nu avea cu ce să se încalţe. Astfel, acesta a trebuit să aştepte până ce tatăl său a încasat ajutorul social de la Primărie, apoi tânărul, cu o pereche de adidaşi noi în picioare, ajungea la Bucureşti pentru a-i fi înmânat Marele Premiul la Loto 6/49, în valoare de 42,4 miliarde de lei sau 1,3 mil. de euro.

Ce se mai vorbeşte despre cei care câştigă la Loto se află foarte greu, doar că sunt oameni foarte curioşi, care sunt interesaţi despre astfel de subiecte. Jurnaliştii, pentru a satisface opinia publică, pleacă mereu în căutarea unor răspunsuri şi vi le transmit şi dumneavoastră. Poveştile aflate sunt incredibil de interesante, iar nu puţine dintre acestea sunt parcă rupte din filmele de “tragedie”, unde se dovedeşte că zicala românească, “banii nu aduc fericirea” se adevereşte în mare parte.

După atâţia ani, Daniel Amariei, nu a fost foarte greu de găsit. El trăieşte într-un apartament modest din Fălticeni, iar povestea lui este parcă ruptă de realitate. Pentru că era foarte tânăr, nu a ştiut să-şi administreze colosala avere, în 3 ani de zile a reuşit să ajungă în sapă de lemn, iar în ziua de astăzi este mult mai sărac decât în ziua când nu avea aproape nimic. Partea bună a fost că tânărul câştigător la Loto, a cumpărat fraţilor săi câte un apartament iar restul banilor, destul de mulţi s-au risipit foarte uşor.

Atunci, el a început împreună cu tatăl său afaceri; a deschis o firmă de transport internaţional în Timişoara, apoi în decurs de un an acesta a adus-o în starea de faliment. A mai investit în câteva terenuri agricole, care au trebuit vândute în scurt timp din lipsa banilor. Vecinii vorbesc despre marele câştigător căl a cumpărat un teren pe care a început construcţia unei vile impresionante, apoi din lipsa lichidităţilor a trebuie să vândă construcţia. Mama lui a rămas singură în casa părintească, dar după puţin timp a dat în patima băuturii, urmând să-şi vândă toate lucrurile de preţ pentru un pahar de alcool.

loading...

În fiecare zi erau petreceri interminabile, unde vecinii erau terorizaţi seară de seară din cauza muzicii date la maxim. Ca orice miliardar, tânărul şi-a achiziţionat mai multe maşini scumpe, de firmă, dar ghinionul banilor nemunciţi l-au făcut să le vânda pe toate, la preţuri extrem de mici. Vecinii fostului miliardar sunt fericiţi că au scăpat de zgomotul petrecerilor interminabile şi estimează că, banii acestuia au ajuns cam 3 ani, după care a rămas şi fără casa de la ţară, ajungând practic în sapă de lemn. Sursă articol.