DOVADĂ! O Civilizaţie de Extratereştrii a Trăit pe Pământ acum 14 milioane de ani

În fiecare zi, pe planeta noastră sunt descoperite zeci de specii noi de plante şi animale. Despre extratereştrii nu se ştiu foarte multe, cu toate că au început să apară zilnic dovezi clare ale faptului că de foarte mult timp, ei au locuit planeta noastră. Multe dintre cazurile controversate au atins limita de ani şi au intrat la desecretizare, ceea ce face ca lumea ştiinţifică să înceapă a-şi pune întrebări multe în legătură cu apariţia vieţii pe pământ şi de ce nu, cu multe alte lucruri despre care se credeau că erau lămurite.

Alexander Koltypin este un geolog rus, care a intrat de curând în “gurile rele” ale opiniei publice, după ce a făcut o serie de declaraţii foarte controversate. Una dintre cele mai “ciudate” afirmaţii este aceea că – Extratereştrii Au fost pe Pământ acum 14 milioane de ani, fapt care a dat peste cap lumea ştiinţifică. Conform celor declarate de omul de ştiinţa, cu mult înaintea apariţiei oamenilor, o civilizaţie avansată a folosit tancuri uriaşe pe Pământ.

Toată declaraţia lui se bazează pe o pe o serie de urme vechi de 12 – 14 milioane de ani, dintr-o regiune din centrul Turciei. “Nu vorbim de oameni. Sunt urme clare ale unor maşini sau vehicule de teren” spune Koltypin. Se aşteaptă ca în cel mai scurt timp să se ia o hotărâre în ceea ce priveşte veridicitatea declaraţiilor sale de către cei care sunt sceptici în această privinţă. Sursă articol.

loading...