Scapă de CHELIE cu un remediu natural!!

Mulţi bărbaţi au surpriza să constate că părul des cu care se mândreau în tinereţe se răreşte încet-încet, dezvelind scalpul. Aşa mi s-a întâmplat şi mie, iar cum bani de implant de păr nu aveam, am zis să încerc prin toate mijloacele la îndemână să stopez progresarea cheliei.

Într-o zi, când mă aflam la farmacie şi ceream o alifie fabricată în Germania, destinată problemei mele, un bătrânel m-a întrebat dacă am încercat să mă tratez cu usturoi. Bineînţeles că nu încercasem, şi el mi-a recomandat că, după fiecare baie, să frec zona afectată de calviţie cu un căţel de usturoi tăiat pe jumătate. După câteva secunde , partea de plantă care vine în contact cu pielea trebuie îndepărtată, astfel încât usturoiul să fie permanent umed. Se continuă procedeul până ce pielea capului se înroşeşte, apoi se stă aşa o ora, două, după care, înainte de culcare, se clăteşte bine.

Am repetat întocmai timp de o luna şi, va rog să mă credeţi, părul din regiunea unde acum teoretic ar fi trebuit să am o chelie de toată frumeseţea a crescut, chiar mai des decât în restul capului.

A declarat, Mugur Tudose din Bucureşti.

loading...