SFÂRŞITUL OMENIRII vine pe 28 SEPTEMBRIE! Teoria CONSPIRAŢIEI funcţionează…

Omenirea şi-a pus dintotdeauna întrebarea; va exista vreodată sfârşitul PĂMÂNTULUI? Întotdeauna au fost răspunsuri destul de viabile, dar care nu s-au adeverit niciodată. Profesorul Robert Walsh este expert cercetator la Universitatea Centrală din Lancashire şi face un apel la toţi oamenii de ştiinţă, pentru a lua în considerare o posibilă Apocalipsă care este foarte aproape, mai bine spus la sfârşitul lunii septembrie 2015.

Acesta susţine cu aplomb că, omenirea va dispărea asemeni dinozaurilor, din cauza unui asteroid care va lovi Pământul. Declaraţia profesorului Robert Walsh este destul de alarmantă pentru populaţie dar nu este susţinută de nicio dovadă întemeiată. Teoria devastatoare a profesorului Robert Walsh este contrazisă de cei de la NASA, cu toate că există adepţi ai teoriei care sunt de aceeaşi părere cu el, anunţă stirileprotv.ro

Publicaţia britanică The Mirror, publică recent un articol despre profesorul Robert Walsh, unde acesta spune că sfârşitul lumii va aduce o grămadă de orori, ploi interminabile şi furtuni care vor afecta până la distrugere planeta noastră, dar şi căderi de meteoriţi, cutremure şi tsunami. Cercetătorul, aduce aminte în inteviul dat şi despre faptul că în zilele ce vor urma, oamenii vor avea o dovadă de forţă supremă din partea lui Dumnezeu însuşi.

Teoria profesorului Walsh se bazează pe cunoştinţe şi context istoric, explicaţia fiind aceea că, Terra este lovită zilnic de materiale “extraterestre”, care au forma unor bucăţi mici de roci ce ard la intrarea în atmosferă. Planeta noastră a fost ţinta unor atacuri nimicitoare şi în trecut, iar soarta dispariţiei dinozaurilor a fost pecetluită de căderea unui asteroid, iar un incident asemănător ar putea distruge şi omenirea.

Cei care susţin teoria profesorului, au ca exemplu elocvent întâmplarea de acum 2 ani, când pe cerul Siberiei a explodat un meteorit pe cer, deasupra localităţii Chelyabinsk. NASA ne anunţă că nu există niciun asteroid care să se îndrepte acum spre Pământ, iar dacă acest lucru s-ar lua în considerare, specialştii ar fi ştiut şi cu siguranţă ar fi avut timp să prevină o viitoare catastrofă. Cu toate că Terra nu este în pericol, există foarte mulţi oameni ce sunt fascinaţi şi atraşi de faimoasa idee a APOCALIPSEI. Sursă articol.

loading...