ARSENIE BOCA despre Sfârşitul Lumii: NU va muri toată lumea. Războiul va veni de la Răsărit!

Părintele Arsenie Boca este foarte cunoscut pentru prezicerile sale despre ce se va întâmpla cu omenirea. Nu de foarte puţine ori, acesta a fost întrebat despre sfârşitul lumii. Cu multă evlavie, Părintele a vorbit doar despre ce este scris în Biblie şi a folosit propria lui interpretare. Părintele Arsenie Boca fiind întrebat despre sfârşitul lumii, a spus că totul se va întâmpla treptat, la început vor fi războaie, dezastre naturale de proporţii şi apariţia unor boli incurabile. Acesta va fi doar începutul Apocalipsei.

În relatările sale a vorbit deseori despre faptul că “de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce” care va distruge totul în calea sa. Într-o zi, acesta a fost vizitat de o doamnă venită de la Bucureşti, iar Părintele i-a zis: pe Bucureşti s-a “ouat” de doua ori, referindu-se la bombardamente şi cutremure, iar când se va “oua” a treia oara, Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului, pentru că acolo “forfotesc păcatele”.

Multă lume l-a întrebat despre cum va fi sfârşitul lumii, iar acesta a spus că nu va fi aşa cum credem noi, nu va muri toata lumea dintr-o dată. Lumea va dispărea treptat, astfel: într-un colţ al lumii vor fi războaie, în alte părţi vor fi inundaţii, apoi se vor întâmpla accidente multe iar bolile noi apărute nu vor avea leac. Prezicerea Părintelui este până acum viabilă pentru că în aceste momente, tocmai asemenea lucruri se întâmplă.

parintele-arsenie-boca-

Aceste preziceri despre care am adus vorba, au fost făcute de Părintele Arsenie Boca tocmai din anii 1945 – 1946, el tălmăcind un citat din Biblie, de la Apocalipsă:

loading...

se va ridica de la Răsărit un popor fară cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca carne de om şi se va bea sange de om. Cine va rămâne din războiul acesta va fi ales ca grâul din pleavă. Pleava zboară, iar grâul rămâne. Se va alege cine va rămâne. Parintele ne-a mai spus: “Nu va spun de la mine. Aşa scrie în carte, în Biblie”.

Sursă articol.