INCREDIBIL!! BETONUL care absoarbe mii de litri de apă pe minut. Vezi Video !!

Topmix “betonul minune” este proiectat pentru a acţiona la suprafaţă ca un super-absorbant, acesta permite apei se infiltreze prin el, în filmuleţul de mai jos, ve-ţi vedea un test într-un parc auto unde 4.000 litri de apă sunt absorbiţi de acest beton în circa un minut.

Betonul poate prevenii inundaţiile de apă de la suprafaţă în timpul furtunilor, mai poate ajuta de asemenea, pentru a face drumuri sau piste pentru biciclete sigure, prin prevenirea bălţilor care ar putea prezenta un risc, mai poate ajuta  şi pentru a reduce încălzirea asfaltului când temperaturile sunt foarte ridicate.

Acesta acţionează printr-un strat permeabil de beton în partea de sus, care permite apei se scurgă printr-o matrice de pietricele relativ mari într– o baza liberă de moloz de sub acesta.
Compania susţine betonul permeabil este ideal pentru suprafeţe mari în care apa poate fi o problemă, cum ar fi parcările sau drumurile de acces . Cu toate acestea, în zonele care suferă de frig extrem, betonul este probabil se defecteze, apa de sub el poate îngheţa şi poate provoca la suprafaţă crăpături.

Sursă articol.

loading...