Şi-a prins soţul făcând AMOR cu amanta în maşină. Ce a urmat… e incredibil! FOTO

Tânăra chinezoiacă Ting Su, în vârstă de 29 de ani, era convinsă de ceva vreme că soţul său are o amantă şi trăieşte o relaţie extraconjugală. Ca să se convingă, aceasta a început să-şi urmărească soţul cu ajutorul telefonului mobil. După câteva zile de la începerea urmăririi, chinezul Cheng Su în vârstă de 30 de ani şi amanta sa, au fost prinşi într-o ipostaza jenantă, făcând sex în maşină, în parcarea unui centru comercial foarte renumit din China.

doi-amanti-lasa-i-in-pielea-goala_428099

Cei doi erau dezbrăcaţi şi îşi trăiau povestea de iubire la intensitate maximă, iar tânăra Ting Su a trecut prin şocul vieţii ei. Amanta soţului său era chiar sora sa geamană, iar aceasta împreună cu bărbatul infidel au părăsit maşina, cu toate că nu erau îmbracaţi cu nimic. În următoarele secunde, chinezoaica Ting Su a avut inspiraţia de a întra în masină după care a blocat usile, lăsându-şi soţul şi amanta, pe stradă complet dezbrăcaţi. Imediat, zeci de persoane amuzate s-au adunat la locul incidentului şi cu ajutorul telefoanelor mobile, i-au fotografiat şi filmat pe cei doi amorezi aşa goi cum erau, după care au postat înregistrările pe diferite reţele de socializare.

Amuzantul eveniment a avut loc în oraşul chinezesc Suzhou, iar un martor la ineditul eveniment a povestit că toată mulţimea martoră s-a distrat foarte tare pe seama incidentului. A doua zi după incident, tânăra Ting Su a depus actele de divorţ invocând infidelitatea soţului, cu toate că au împreună doi copii gemeni şi ani buni de căsnicie. Sursa articol.

loading...