VIDEO! Micuţa fetiţă pictoriţa care l-a văzut pe Dumnezeu. Află cât costă un tablou al ei…

Dumnezeu are întotdeauna grijă de noi, de lucrarea Lui. O micuţă fetiţa, care în anul 2006 avea doar 12 ani, a început să picteze incredibil de frumos, spunând că totul s-a intâmplat după ce l-a vizitat pe Dumnezeu în Paradis. Fetiţa a intrat în atenţia presei, iar CNN a realizat un reportaj amplu despre minunata pictoriţa americană pe nume Akiane, care realiza tablouri extraordinare cu o încărcătură spirituala şi emoţională deosebită faţa de ceilalţi pictori renumiţi.

Fetiţa Akiana Kramarik, care astăzi are 21 de ani, a reuşit ca lucrările sale să impresioneze o mulţime de milionari ce sunt dispuşi să plătescă pentru lucrările sale, sume ce ajung la ordinul zecilor de milioane de dolari pentru un singur tablou pictat de ea. Ineditul este acela că, fetiţa a început să picteze de la vârsta de 6 ani, iar viziunile cu lumea divina au început sa apară încă de la vârsta de 4 anişori.

Întotdeauna aceasta a declarat că inspiraţia ei vine de la Dumnezeu. Mama fetiţei era un ateu incoruptibil, dar după ce a stat de vorbă cu fetiţa, şi-a dat seama că viziunile acesteia erau chiar adevărate. Micuţa Akiane a declarat mereu că sunt sute de milioane de culori care nu se întâlnesc în lumea noastră şi că noi pământenii, nu le cunoaştem încă. Akiane îşi îndeamnă mama să creadă că Dumnezeu i-a dăruit o cale diferită, misterioasă, prin care trebuie să treacă.

După viziunile pe care fetiţa le-a avut, mama Akianei crede că Dumnezeu îşi alege în mod special copiii pe care-i pune în fiecare familie. Întrebată mereu de Dumnezeu, Akiane vorbeşte cu blândeţe despre imaginea Lui. Pentru ea, acesta are ochii minunaţi, este pur, puternic, mare şi are o strălucire uimitoare. Dacă stăm să analizăm, toată această poveste nu pare pur întâmplătoare, ci mai degrabă este o poveste în care puterea artei poate întoarce un ateu spre credinţa în Dumnezeu. Sursă articol.