Mii de femei merg la cimitir pentru a atinge o statuie ACOLO! Vei fi uimit ce se întâmplă după…

În cimitirul Pere Lachaise din Paris, Franţa, îşi au locul de veci o serie de nume mari precum Jim Morrison, Oscar Wilde şi Edith Piaf. Cimitirul este foarte mare şi plin de monumente dintre cele mai originale din lume. Aici există un monument foarte interesant şi extraordinar de renumit printre vizitatorii de sex feminin, fiind chiar un adevărat simbol al locului.

statuie 2

Monumentul simbol este statuia de pe mormântul lui Victor Noir, acesta fiind un jurnalist local care a decedat în anul 1870, în urma unui duel. Artistul care a realizat statuia, a construit în zona pantalonilor o umflătura destul de mare, cu toate că nu se ştie daca aceasta era realitatea sau a fost o eroare de construcţie.

statuie 1

Miile de femei care vizitează aceasta statuie, sunt convinse că umflătura din dreptul pantalonilor ar reprezinta stilul de viaţa pe care îl avea jurnalistul Victor Noir. Legenda spune că, dacă o femeie atinge zona umflată a pantalonilor cu mâna, sărută statuia pe buze şi îi aduce o floare, aceasta nu va avea niciodată probleme cu fertilitatea, va avea copii sănătoşi, frumoşi şi o viaţa sexuală foarte activă. Sursă articol.

loading...