AVEM DOVADA! Pe Marte a existat VIAŢĂ…

Planeta Marte este una dintre cele mai controversate de către omenire. Tocmai din această cauză, planeta Roşie a fost intens studiată de către cei de la NASA, dar şi de astrologi. De curând s-a descoperit pe Marte o structură asemănătoare cu Stonehenge, care ar fi putut să fie construită de civilizaţii extraterestre străvechi. În fotografia realizată se vede clar un monument format din două cercuri concentrice, alcătuite din roci, înăuntrul cărora se află un pătrat.

marte pietre

Încă de la prima vedere a imaginii luate de pe planetă, atenţia a fost atrasă de felul în care sunt aşezate rocile, iar acest lucru i-a făcut pe specialişti să ajunga la concluzia că, nu natura a realizat structura, ci o altă civilizaţie ce odată a locuit cu siguranţa pe Marte. Din primele cercetări ale imaginilor se crede că rocile, asemănătoare cu cele de la Stonehenge, au fost folosite pe post de observator astronomic sau ca loc de veneraţie.

Toţi cei pasionaţii de OZN-uri au fost uimiţi de această desoperire, pe care au numit-o „Mars-henge” şi care le întăreşte şi mai mult convingerea că nu suntem singuri în Univers. Oricum, Universul este un subiect despre care s-au scris mii de pagini, s-au realizat sute de filme, iar explorarea lui este abia la începuturi. Sursă articol. Sursă foto.

loading...