VIDEO! Fata care a înnebunit tot Internetul! Îşi mişcă fesele incredibil de sexy…

Începând de anul acesta, pe Internet a apărut un nou stil de dans al feselor, denumit TWERK. Toate fetele dornice de afirmare şi care au acasă o conexiune la Internet, un calculator şi o cameră video, îşi caută faima prezentând o înregistrare video în locul unui CV bogat în realizări.

Reţeaua YouTube este plină cu astfel de filmuleţe, multe dintre ele fiind de-a dreptul jenante sau comice. Cu toate acestea, sunt şi fete care au ajuns foarte bine cotate în ceea ce priveşte “mişcatul feselor”, tocmai datorită încărcării pe YouTube a unui film în care se arată toată splendoarea acestor mişcări pline de sexualitate.

Indeditul acestor filmuleţe este acela că, toţi amatorii unor astfel de dansuri votează, apreciază şi dau comentarii, fapt ce duce de multe ori la scoaterea din anonimat a personajelor care au realizat filmele, multe dintre ele ajungând să danseze în videoclipuri ale unor mari artişti recunoscuţi la nivel mondial. Fata din acest videoclip bate la porţile afirmării şi încă aşteaptă apreciarea şi comentariile publicului larg. Vizionare Placută!

loading...