Bebeluşul FĂRĂ CAP TRĂIEŞTE şi a împlinit UN AN… Galerie FOTO

Viaţa ne oferă surprize chiar dacă nu sunt şanse din partea medicilor. Cu un an în urmă se năştea Jaxon Emmett Buell, copilul fără jumătate de cap şi cu slabe şanse de supravieţuire. Pofta lui de viaţă a uimit lumea întreagă şi iată că astăzi acesta se bucură de viaţă.

bebe-cap4

Imediat după naştere, medicii nu i-au dat şanse de supravieţuire, şi cu toate acestea, micuţul Jaxon s-a încăpăţânat să lupte cu viaţa şi să trăiască, iar de curând acesta şi-a serbat ziua de naştere. Micuţul Jaxon s-a născut cu o incredibilă malformaţie a capului, numită de medici, Microhydranencephaly, afecţiune ce este prezentă la 1 din 4,859 de naşteri. În ziua când au aflat că bebeluşul lor va avea o malformaţie, părinţii declarau:

bebe-cap

“După ce am aflat de faptul că fătul are o malformaţie, am mers acasă şi ne-am gândit ce să facem, dacă este cazul să renunţăm la bebeluş. Cine suntem noi să decidem?”

Decizia părinţilor a fost aceea ca să păstreze sarcina şi să-i dea o şansa la viaţă micuţului:

loading...

“Noi am dat naştere unui copil, i-am dat o şansă şi suntem vocea lui. Am făcut tot ce am putut pentru a-i da şansa de a lupta şi tot ce a făcut de când s-a născut a fost să lupte pentru viaţa lui”, a mărturisit Brandon pentru dailymail.co.uk.

Oricum, faptul că mama a fost anunţată de medici despre starea de sănătate a copilului, a fost un şoc extraordinar de mare, aceasta declarând:

„Mi-au luat bucuria pe care o trăieşte orice gravidă. Nu am avut nimic din asta”, mărturiseşte Brittany, mama bebeluşului.

Sursă articol.