UIMITOR! Elevă obligată să se prostitueze cu sute de şoferi pentru a-şi salva părinţii

Era arsă cu ţigara şi bătută crunt dacă nu era de acord să meargă la “produs”
Viaţa ne poate oferi câteodată cele mai cumplite lucruri. Curajul şi tăria de a trece peste ele este primordială în astfel de cazuri. Ieri a fost o zi importantă pentru Elena, aceasta a asistat la decizia judecătorilor de la Tribunalul Iaşi, care a decis condamnarea proxeneţilor ei la 10 ani, respectiv 14 ani pentru faptele comise. Doi proxeneţi au obligat-o pe copila de 14 ani să între?ină relaţii sexuale cu şoferii care treceau prin parcarea Drumului European E85, pentru ca părinţii ei să nu fie măcelăriţi.

Învinuiţii în dosar au fost Ioan Arghir Ciprian de 34 ani şi Loredan Enasel Ştefan de doar 29 ani, găsiţi vinovaţi de completul de judecată Iaşi pentru fapte de tortură, agresiune fizică şi proxenetism. Pe lângă anii grei de puşcărie, aceştia au fost obligaţi să plătească despăgubiri morale în valoare de câteva sute de milioane de lei vechi victimei.

Totul s-a întâmplat în perioada de la sfârşitului anului 2011 şi jumătatea anului 2012, când pentru Petronela Elena P. a început calvarul vieţii ei, atunci când abia împlinise 14 ani. Ioan Arghir Ciprian era un fost puşcăriaş care neavând unde să locuiască, a ajuns
în localitatea Miclăuşeni, în casa unor rude de-ale lui, conform news-time100.blogspot.ro

Odată ajuns aici, a sedus o fată de 14 ani şi i-a făcut acesteia un copil pentru a se asigura de o locuinţa sigură. Problema fiind rezolvată, acesta avea acum nevoie de bani pentru traiul zilnic. La începutul lunii februarie 2011, acesta a început să-i intre în graţii şi să-i facă avansuri sexuale copilei Elena P. iar în urma tuturor insistenţelor lui, tânăra nu a cedat, acesta nefiindu-i deloc pe plac.

Văzând că nu are şanse de izbândă, fostul puşcăriaş a pregătit în camera casei o pătură şi un cuţit, apoi a dus-o pe Elena acolo şi cu cuţitul la gât a ameninţat-o că o va face bucăţele pe ea şi părinţii ei dacă ea nu va face ceea ce el doreşte.

loading...

Eleva Elena a fost supusă perversiunilor sexuale ale acestuia, apoi a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi pentru a trece testul rezistenţei, copila fiind obligată să se “culce” şi cu trei bărbaţi odată. Fata de 14 ani, nefiind în stare să comită asemenea fapte, era obligată să consume băuturi alcoolice şi droguri, iar dacă refuza era arsă cu ţigara.

Aşa a ajuns ca în fiecare noapte să meargă şi să-şi caute clienţi printre şoferii dornici de plăceri, care tranzitau drumul European de lângă localitatea lor. Ziua era obligată să stea în casă pentru a nu fi recunoscută de rudele din localitate. Cei doi proxeneţi erau mereu ascunşi în tufişurile de unde fata îşi racola clienţii, aceştia purtând negocierea în privinţa sumei cu care copila era plătită de şoferi, suma fiind în principal de minim 50 de lei noi, fetei nerevenindu-i nici măcar un leu din ceea ce câştiga. Anchetatorii au ajuns la concluzia că aceasta a întreţinut relaţii sexuale cu minim 150 de clienţi în perioada în care a fost sub “oblăduirea” celor doi.

Totul s-a terminat în ziua de 6 noiembrie, anul 2012, când fata a mers la Postul de Poliţie din localitatea Butea, iar alături de mama sa, a povestit organelor competente tot ceea ce ea a îndurat, aceştia fiind şocaţi de toate nenorocirile prin care a fost nevoită să treacă tânăra fată. Sursă articol.