A DAT LOVITURA! El este românul care a CÂŞTIGAT 100 MII de EURO la PĂCĂNELE

Sansele de a câştiga o sumă mare la vestitul joc de păcănele, sunt extraodinar de mici. Cu toate că jocul este unul foarte îndrăgit în România, foarte puţini sunt cei care au norocul să câştige sume de bani considerabile la acest joc. De-a lungul timpului, foarte mulţi jucători au căutat o reţetă de câştig, dar până în ziua de astăzi nu a apărut încă această formulă a câştigului suprem. Constănţeanul Răzvan Răducanu este cel mai recent câştigător la păcănele. Suma câştigată de acesta este de 450495 lei şi a fost încasată de la aparatele Megajackpot. La sfârşitul lunii septembrie, în jurul orei 20.00, aparatul a explodat “audio” anunţând “perlele”, adică marele premiu. La aceste aparate s-a jucat pe o miză de 250 de credite acesta a intrat în speciala Megajackpot unde, cu 10 jocuri gratuite, 3 Mystery Kong Bonus şi 4 gorile primite la mâna 7 a acumulat 6630 de credite.

„Sunt client fidel la Stanleybet şi ştiam că la acest aparat s-au mai câştigat alte două premii Megajackpot. Astfel, nici nu mi-a trecut prin cap că acelaşi aparat o să plătească un al treilea premiu de acest gen darămite să-l câştig chiar eu. Premiul este foarte mare şi sincer să fiu nu m-am gândit ce o să fac cu atâţia bani, poate îmi voi face o casă mare şi de ce nu poate şi o maşină. Însă o să las timpul să treacă, să mă liniştesc şi apoi voi decide ce voi face cu banii” a declarat Răzvan.

În cursul zilei de 29 septembrie 2015, la agenţia Stanleybet din Mangalia, i-a fost înmânat premiul de 450495 de lei marelui câştigător, bineînţeles după ce agenţia a reţinut suma de 62644 lei reprezentând impozitul pe profit, sumă care va ajunge la bugetul statului Român. Sursă articol.

loading...