DOVEZI ZDROBITOARE! Traian Băsescu LUA BANI de la SECURITATE…

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de câteva zile negru de furie după ce la o oră de maximă audienţă, Antena 3 prin reprezentatul Mihai Gâdea, a prezentat mai multe documente care ne arată fapte incontestabile din trecutul securist al acestuia. Conform documentelor, Traian Băsescu a turnat la securitate pe oricine i-a ieşit în cale şi a jignit în modul lui “grosolan” mai mulţi căpitani de vase, dar şi dovezi zdrobitoare despre faptul că fura din banii navelor.

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea sa “Sinteza Zilei”, mult aşteptatele documente prin care se atestă că Traian Băsescu a făcut poliţie politică. Faptele sunt dovedite de un raport trimis securităţii şi semnat de Traian Băsescu, în anii în care acesta era şeful Navrom la Anvers, în legătură cu repararea navei Zimnicea. În document, persoana vizată era comandantul de navă Stan Valentin, iar în raportul datat din 14.03.1989, se observă cum fostul preşedinte Traian Băsescu, nu se sfieşte să intimideze şi să ameninţe în mod explicit.

Într-un al document ce îi era adresat şefului Securităţii Statului, generalul colonel Iulian Vlad, se referă la dirijarea reţelei informative din Portul Constanţa. În cadrul emisiunii a fost prezentat şi un document unde numele lui Traian Băsescu apare menţionat de mai multe ori, în contextul implicării sale directe în “răspândirea materialelor specifice de propagandă”.

În timpul emisiunii, invitatul Mugur Ciuvică a remarcat indicativul numeric U.M.0544, în colţul stânga sus al documentului, care aparţine Centrului de Informaţii Externe. Toate aceste documente bombă vin în contextul declaraţiilor halucinante făcute de Silvian Ionescu, fost ofiţer spion al Direcţiei de Informaţii Externe, (DIE), care l-a avut în subordine pe Traian Băsescu în anii în care fostul preşedinte era şeful Navrom la Anvers.

“Sa rânjesti la moartea Tribunului e blasfemie, după ce l-ai folosit şi in 2004 şi în 2008 ca să îţi faci majoritatea şi la Bucuresti şi la prezidenţiale! Băsescu a fost turnător, colaborator şi membru de partid. (…) El, Băsescu, era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers si cumpărau şi ei lanţisorul de aur mai ieftin decât putea el. Asta era jale! În timp ce el, Băsescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering şi altele! Ştiu ei toţi comandanţii cum se chiverniseau pe banii proştilor! Câti nebuni mai avem, să creadă că încă lepra asta mai e necesara neamului? Mi-aşi dori ca toţi cei ce agreaza cele de mai sus să înţeleagă tăcerea mea anterioara, să mă ierte, dar mai presus de toate să dea “share” pentru că tot mai mulţi să ştie adevărul despre aceasta monumentala jigodie! Chiar nu scăpăm de comunişti, cum sugera chiar el!”, scrie Silvian Ionescu pe Facebook.

Una din concluzii este aceea că, Traian Băsescu ar fi contribuit la formarea unei reţele de informatori în Portul Constanţa, arată respectivele acte. Despre activitatea lui Traian Băsescu de informator/colaborator al Securităţii a vorbit inclusiv fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, care a precizat că a primit această informaţie sub semnătura şefului SRI. În urma acestor dezvăluiri, Traian Băsescu a făcut o criză de nervi şi a ameninţat postul de televiziune Antena 3 cu judecata. Ca răspuns la atacul lui Traian Băsescu, Mihai Gâdea a precizat că Antena 3 îl va da în judecată pe fostul preşedinte pentru “calomnie” şi “minciună”.

loading...

„Noi îl vom da în judecată pe Traian Băsescu. Personal îl voi da în judecată pe Traian Băsescu pentru minciuna şi calomnia spuse puţin mai devreme, afirmând că eu sau alţi jurnalişti Antena 3 suntem plătiţi din bani furaţi de la Crescent. Nu, noi suntem plătiţi din banii din publicitatea pe care o difuzăm în cadrul emisiunilor de audienţă şi va trebui să răspundă. Îl voi da în judecată pentru aceste declaraţii, pentru că nu permit unui individ care a avut legături foarte strânse cu Securitatea, care a nenorocit România, care a făcut lucruri îngrozitoare în aceşti ani de zile, să aducă asemenea atingeri în ceea ce mă priveşte sau în ceea ce priveşte orice alt jurnalist de la Antena 3. Şi am o veste proastă pentru Băsescu. Urmează alte secrete crâncene din trecutul său ce vor fi scoase la iveală“, a mai adăugat Mihai Gâdea.

Sursă articol.