După 100 de ani de cercetări, cea mai agresivă formă de cancer a fost învinsă.

Minune de la Dumnezeu! Cancerul a fost învins!

Omenirea caută de peste 100 de ani un leac împotriva celei mai crunte boli a zilelor noastre, cancerul. Zeci de mii de savanţi încearca zilnic să descopere un medicament minune prin care să se ajungă la distrugerea în totalitate a oricărei forme de cancer. De curând, savanţii au descoperit, în urma miilor de ore de cercetare, că tratamentul împotriva cancerului se poate realiza prin stimularea frecventă a sistemului imunitar, aceasta numindu-se, simplu, imunoterapie.

Acest studiu, privind folosirea imunoterapiei îl regăsim în scrierile savanţilor de aproximativ 100 de ani, dar atunci, tehnologia fiind aproape inexistentă, nu se putea ajunge la rezultate remarcabile. Cu toate că imunoterapia este încă în faza de experiment, progresele sunt evidente, iar descoperirea a două mari tipuri de tratament, precum injectarea cu citokine şi folosirea imunoterapiei celulare, a dus la perspectiva tratării şi vindecării oricărei forme foarte puternice de cancer.

Tratamentul ce foloseşte imunoterapia indică faptul că organismul uman este învăţat să atace formele de tumori de tip canceros, fiind până acum cel mai bun tratament descoperit de la chimioterapie încoace. Cercetătorii au recunoscuttratamentul actual, în care se foloseşte chimioterapia, este destul de nociv pentru organismul uman, din cauza toxinelor folosite, iar injecţiile noi descoperite vor fi lansate pe piaţa medicamentelor în cel mult cinci ani. Testele făcute s-au realizat pe un număr mare de pacienţi care se aflau în fază terminală a bolii, iar rezultatele au fost incredibile, mulţi dintre aceştia reuşind să se întoarcă la serviciul avut înainte de a contracta nemiloasa boală.

Profesorul Johnson Peter, director al laboratorului de cercetări Cancer Research din Marea Britanie, a declarat cu o explozie de bucurie faptul că imuniterapia s-a dovedit a fi 100% eficace în lupta cancerelor la prostată, rinichi, cap, gât, etc., specificând că acestea sunt până acum cele mai agresive şi mai greu de tratat forme de cancer. Cazul care a făcut înconjurul lumii este cel al profesoarei de liceu Vicky Brown, în vârsta de peste 60 de ani, care avea o formă de cancer ce se răspândise în mai multe părţi ale organismului. Aceasta a urmat tratamentul indicat mai sus, iar de la o speranţă de viaţă de câteva luni a reuşit să se însănătoşească aproape în totalitate. Foarte mulţi dintre cei care au participat la testele efectuate s-au simţit atât de bine, încât au părăsit spitalul şi s-au întors la serviciu şi la viaţa de familie avută anterior. Sursă articol.
loading...