Dezvăluiri din spatele emisiunii WowBiz, spuse de un fost sunetist de la Kanal D. Galerie FOTO

Nu trece săptămână fără ca Leo de la Strehaia să nu facă show la Kanal D. Telespectatorii sunt cu ochii pe el şi aşteaptă mereu să afle momentele cele mai intime dezvăluite de acesta, în cadrul emisiunii. După atâta timp, fiecare dintre noi îşi pune întrebarea dacă există adevăr sau totul este o regie bine pusă la punct. Nu de puţine ori, emisiunile de acest gen sunt predispuse la alcătuirea unor regii bine ticluite, tocmai pentru a atrage publicul, într-un număr tot mai mare.

sexy 4

De curând, un fost sunetist ce a lucrat la emisiunea WowBiz, a făcut dezvăluiri şocante despre Leo de la Strehaia şi invitaţii ce participă la emisiune. Conform siteului aflăşitu.ro, tot ceea ce vedem în emisiune se întâmplă după un scenariu bine scris şi o regie pregătită cu grijă. Pentru a atrage telespectatorii, Leo de la Strehaia aruncă cu bani care nu sunt reali, iar invitaţii sunt prezenţi cu trei ore mai devreme în emisiune, tocmai pentru a se face repetiţiile necesare.

1

Fostul sunetist declară faptul că, dansatoarele sunt plătite cu suma de 150 Ron pe seară, iar Leo este remunerat cu bani în funcţie de punctele de audienţă aduse emisiunii. Mascarada de la televizor este din ce în ce mai mare, tocmai pentru a atrage poporul să privească la ei. Declaraţiile făcute de fostul sunetist au atras discuţii aprinse în rândul telespectatorilor şi foarte mulţi dintre ei presupun că sunt doar minciuni spuse la supărare, iar emisiunea este una adevărată. Punctul forte al lui Leo de la Strehaia a fost mai mereu viaţa lui amoroasă şi multitudinea de femei care i-au trecut prin pat. Cele care fac audienţa cea mai mare s-au dovedit a fi Renata şi mama ei, femei ce sunt dispuse 100% să-si joace bine rolurile, pentru ca Leo să încaseze banii necesari pentru distracţia lor.

loading...

2

Cu toate acestea, emisiunea WowBiz s-a dovedit a fi fost liderul de piaţă, cu un număr de 937.000 de spectatori în luna iunie a acestui an. Audienţa de la Kanal D, a întrecut posturile concurente Antena 1 şi ProTV. Postul Antena 1 care difuzează în acelaşi cadru orar emisiunea Un Show Păcătos, nu a recunoscut faptul că au căzut pe locul trei în privinţa audienţelor (pe luna iunie). Cu toate acestea, Leo de la Strehaia este un personaj care atrage telespectatorii, iar aspectele intime din viaţa lui sunt un punct forte pentru orice emisiune de acest gen de pe piaţa românească.

mama si renataSursă articol. Sursă Foto.