UIMITOR! Poţi câştiga mii de dolari dacă eşti celebru pe Instagram şi Facebook

O tânără de doar 21 de ani din Australia şi-a început o viaţă nouă şi ne învaţă şi pe noi cum putem face bani pe reţelele de socializare. De foarte curând, frumoasa Gabrielle Epstein a renunţat la serviciu, după ce a observat că poate câştiga bani muncind de acasă, mai bine zis, ea îşi face selfie-uri în fiecare zi, apoi le publică pe Instagram. Ineditul este acela că în cadrul fiecărei fotografii tânăra apare cu diferite produse, cărora le face publicitate. Produsele sunt din gama celor apreciate de femeile din lumea întreagă precum: produse cosmetice, haine şi bijuterii, iar multe dintre acestea ajung să depăşească şi 25 000 de like-uri într-o singură zi.

“Am renunţat la serviciu şi câştig bani din Instagram”, spune tânăra australiancă, potrivit celor de la Daily Mail.

După cum se ştie, cei de la Instagram au început testarea publicităţii încă din anul 2013, iar acum când au la comandă giganţii de la Facebook, nstagram îşi extinde oferta pentru oamenii care lucrează în marketing sau publicitate. Conform celor declarate de angajaţii companiei, advertisingul pe Instagram este disponibil atât pentru brandurile foarte mari, dar şi pentru companiile mai mici din peste 25 de ţări.

Cei care doresc publicitate pe aceste reţele de socializare au a dispoziţie foarte multe opţiuni în ceea ce priveşte publicitatea pe această platformă: de la video-uri de până la 30 de secunde până la reclame unde clienţii pot accesa secţiune “Shop now”. Mark Zuckerberg este cunoscutul fondator al site-ului Facebook şi deţine în portofoliu atât Instagram cât şi aplicaţia WhatsApp. Acesta a declarat pentru presa de peste ocean că va începe să producă bani mulţi din publicitate doar în momentul în care una din aplicaţiile sale va ajunge să depăşească un miliard de utilizatori.

Totul a început în anul 2004, când Mark Zuckerberg împreună cu patru colegi de cameră dintr-un cămin studenţesc al Universitaţii Harvard, a lansat reţeaua Facebook, care în prezent valorează peste 200 de miliarde de dolari alături de Instagram şi WhatsApp. Sursă articol.

loading...