A fost găsită în viaţă după 31 de ani de la dispariţie. Declaraţia ei te va şoca…

S-a întâmplat de foarte curând în Germania. Poliţia a declarat că au găsit în viaţă o femeie care era declarată moartă din anul 1984. La momentul dispariţiei, tânăra se numea Petra Pazsitka şi avea vârsta de 24 de ani. Aceasta a fost declarata moartă după cinci ani de la un teribil scandal petrecut într-un cămin de studenţi, în urma căruia s-a petrecut o crimă, fiind ucis un adolescent. În urma investigaţiilor a fost prins un bărbat care a recunoscut că a ucis adolescentul dar a recunoscut că el este vinovat şi de moartea tinerei dispărute.

După 31 de ani, în timp ce anchetau un jaf comis într-un apartament, poliţiştii au găsit o chiriaşa în vârstă de 55 de ani care nu avea niciun act de identitate. Femeia le-a declarat ofiţerilor din cadrul poliţiei că se numeşte Petra Pazsitka şi în tot acest timp a trăit sub o identitate falsă. Cazul a fost atât de inedit încât a fost prezentat într-un film numit “Dosarul cu numărul XY”. Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Braunschweig, din nordul Germaniei în care doamna Pazsitka studia informatica în anul 1984, a declarat că aceasta a dorit să rămână nedescoperită.

„Ea a spus doar câteva lucruri despre fondul dispariţiei şi care a fost motivul plecării ei de atunci”, a declarat Joachim Grande. „Femeia a fost pregătită pentru asta şi şi-a dorit”, a adăugat el.

În momentul dispariţiei, Doamna Pazsitka a retras 4.000 de mărci din contul ei bancar pentru a începe o nouă viaţă şi a dat cheile de la apartamentul ei unui vecin student, în scopul de a avea grijă de păsările ei de companie.

Cei mai şocaţi au fost mama şi fratele femeii dispărute care au aflat că aceasta trăieşte dar nu a dorit să spună nimănui. Rudele au apelat la mass-media locală pentru a putea vorbi cu ea dar aceasta nu a dorit să comunice cu niciun membru al familiei sale. Procurorii care s-au ocupat de caz au declarat că Pazsitka este oficial în viaţă şi nimeni nu va fi acuzat de crimă. Despre momentul dispariţiei ei, femeia nu a vrut să dea nicio explicaţie şi doreşte să fie lăsată în pace de către presă dar şi de membrii familiei ei. Familia doreşte totuşi ca măcar o dată să se mai întâlnească în viaţa care le-a mai rămas. Sursă articol.

loading...