Un băieţel de 6 ani a murit pentru că s-a jucat în nisip, ce au găsit părinţii te va şoca…

În urmă cu foarte puţin timp s-a stins din viaţă o frumuseţe de băieţel de doar 6 anişori, din cauza faptului că s-a jucat în nisip ca orice copil de vârsta lui. Din nisip, băiatul a contactat o infecţie foarte rară care îmbolnăveşte creierul. Potrivit raportului celor de la WSBTV, băiatul de şase ani a început apoi o luptă pentru supravieţuire, după ce bacterii numite Balamuthia Mandrillaris Amoeba, paraziţi care îi întâlnim doar în sol, au intrat corpul său şi au creeat o infecţie care au cauzat umflarea creierului.

scrisoare

Micuţul Leland Showmake s-a luptat cu infecţia aproximativ 30 de zile, iar în cursul săptămânii trecute a pierdut lupta cu necruţătoarea boală şi a trecut în nefiinţă. În ziua când părinţii lui, Amber şi Tim Shoemake ( din Georgia ) s-au întors acasă pentru a a se pregătii de înmormântare cautând hainuţele potrivite copilului lor, au găsit pe masa din sufragerie un bileţel aşezat cu foarte mare grijă. Pe bilet era scris cu o cariocă roşie:

“Eu sunt încă cu voi. Vă mulţumesc, mami şi tati!“ şi a desenat o inimioară. Foarte emoţionată şi îndurerată, mama a declarat jurnaliştilor de la The Telegraph: “Când eu şi Tim ne-am întors acasă de la spital ca să luăm câteva hainuţe pentru înmormantare, am găsit acest bilet lăsat de el pe masa din sufragerie. Nu am nicio idee cum a ajuns biletul acolo sau când a fost scris, dar pot să vă spun că Leland a fost un copil special. Te vom iubi întotdeauna, Leland! Somn uşor, iubitul meu băieţel şi nu lăsa gângăniile să te sarute, puiul meu!“, a adăugat mama cu lacrimi în ochi.

Sursă articol.

loading...