Era o femeie superbă, cu un salariu mare, de ce practica prostituţia? Galerie Foto.

Este incredibil cum datorita unui hobby iţi poţi pierde serviciul. Cazul salariatei de la Banca Naţională a Olandei a făcut inconjurul ştirilor de la jurnalele tuturor televiziunilor din lume. Se numea Conchita, avea vârsta de 46 de ani şi era o femeie extraordinar de frumoasa. Salariul mai mult decât decent îi dădea voie să-şi satisfacă orice dorinţă în privinţa hainelor de lux pe care le îmbrăca.

agentuia_org_34711200

Drumurile dese în străinătate, datorită meseriei de consultant financiar, i-au adus beneficiile financiare de care s-a bucurat ani de zile şi care i-au permis să-şi satisfacă orice dorinţă din punct de vedere vestimentar. Colegii au vorbit despre ea ca fiind o femeie şi o angajată de excepţie, iar aceasta nu a dat niciodată impresia că ar fi avut apucăturile unei femei care se ocupa în timpul liber cu vânzarea de placeri bărbaţilor care îşi permiteau acest lucru.

prostitutie

Tarifele nu erau unele de neglijat, acestea fiind de 450 de euro pe ora de lucru, ceea ce nu îşi permitea toţi muritorii de rând. Răsfăţata angajată a Băncii Naţionale din Olanda îşi vindea “serviciile” prin anunţuri distribuite pe Internet, aceasta căutând plăceri din ce în ce mai intense şi ciudate, descriindu-se ca fiind o irezistibilă femeie ninfomană, specialistă în plăcerile celor ce îndrăgesc sadomasochismul. Viaţa dublă pe care aceasta o ducea era o continuare a multor ani de experienţă, mai bine zis, 6 ani, iar la auzul acestora, sefii de la renumita Bancă au luat hotărârea sa îi ceara demisia pe loc.

loading...

Ineditul situaţiei nu este în principal faptul că a fost concediată, ci faptul că trebuia să se înregistreze cu a doua meserie şi să obţina un cod unic de TVA pentru a lucra in legalitate. Un subiect legat de prostituţie a fost dezbătut recent in Franţa. De remarcat că, în această ţară, este ilegal să te imbraci provocator pe stradă, deoarece dacă te îmbraci asemenea unei prostituate, poţi fi amendată imediat. Legea franceză doreşte sa ajute turiştii să-şi schimbe părerea faţă de femeile din cartierele unde se găsesc astfel de dame de companie şi să îi îndemne pe aceşita să viziteze şi astfel de locuri, fără a se simţi ofensaţi de îmbrăcămintea sumară a “damelor” ce pot fi zărite la orice colţ de stradă. Sursă articol.