Fapta de abuz sexual care a zguduit întreg mapamondul

Zilnic apar întâmplări care ne şochează atunci când sunt înfăptuite de oameni fără pic de scrupule. S-a întâmplat în Argentina de foarte puţin timp. O tânara aflată în comă de aproximativ un an de zile a fost diagnosticată ca fiind însărcinată în 2 săptămâni. Medicii care îngrijeau pacienta, au incremenit la gândul că sarcina tinerei nu a putut apărea decât dacă a fost violata, fapta fiind inimaginabilă din punctul lor de vedere deoarece în spital s-a întâmplat un fapt de abuz sexual asupra unei paciente.

Cu toate acestea, tânăra este cu adevărat însarcinată, iar familia acesteia nu a dorit să facă publică indentitatea acesteia cu toate că presa a luat cu asalt dezvaluirea cazului incredibil. Cu câteva zile înainte, tânăra aflată în comă a fost transferatâ din unitatea medicală unde era internată într-o alta, iar aici a fost descoperit secretul neştiut de nimeni. Poliţia poate presupune că principalii suspecţi pentru viol, orice persoană care a venit în contact cu pacienta, dar ancheta a fost oprită de către familie, aceasta nedorind să depună plângere.

Există totuşi multe persoane care au intrat în cotact cu tânara bolnavă, printre aceştia fiind foarte multi angajaţi ai spitalului, rude ale fetei, dar şi un barbat care obişnuia să viziteze sporadic tânara pacientă aflată în comă. Familia tinerei bolnave nu doreşte să facă nicio dezvaluire despre ce sa mai întâmplat în continuare sau dacă aceasta a fost supusă unei operaţii de avort, aăa cum se practica în astfel de cazuri. Este cunoscut faptul că, în ultimii 10 ani se cunosc aproximativ 50 de astfel de cazuri, unde paciente aflate în comă au rămas însarcinate, relatează cunoscutul profesor universitar din America, Caplan Arthur.

Conform declaraţiilor acestuia, orice femeie aflată în comă profundă, în moarte cerebrală sau în inconstienţă, poate să rămână însărcinată şi poate duce la capăt sarcina, cu toate că există şi posibilitatea inversă. Persoanele aflate în comă şi care sunt însarcinate pot face operaţia de cezariană daca sarcina a ajuns la 27-28 de săptămâni, iar copilul poate fi perfect sănătos. Profesorul relatează un caz la care a fost martor şi ne explică cum în anul 2001, o femeie fiind însărcinată şi a ramas în comă în urma unui accident, aceasta a dus sarcina la termen şi a născut pe cale narturală cu toate că nu s-a trezit din comă, iar copilul adus pe lume a fost perfect sănătos. Sursă articol.

loading...