INCITANT! Amorul în avion i-a plăcut foarte mult, stenograma o dă de gol…

Daniela Crudu este pe placul telespectatorilor de foarte mult timp. De foarte curând este protagonista show-ului “Burlăciţa”. Întrebată despre lucruri foarte intime din viaţa ei, aceasta a recunoscut că a făcut amor în avion şi i-a plăcut foarte mult. Curiozitatea telespectatorilor nu a fost răsplătită deoarece nu a dezvăluit cu cine a avut frumoasa aventură în avion.

daniela

Întrebată unde a fost cel mai inedit loc în care a făcut amor, bruneta nu a stat pe gânduri şi a răspuns:

“Am facut amorin avion si mi-a placut la nebunie!”.

Cu toate că bruneta nu a detaliat nimic despre norocosul alături de care a petrecut senzaţiile tari, foarte mulţi şi-au dat seama că aceasta a avut o relaţie cu milionarul Ioan Neculaie, patronul lui FC Braşov. În vremea când Cruduţa era cuplată cu milionarul, presa a relatat la acel moment că era deseori plimbată cu avionul personal al bogătaşului. Pe lângă toate acestea, Cruduţa a fost transportată şi cu elicopterul privat de la Bucureşti la reşedinţa milionarului. Toate momentele neştiute de nimeni au fost găsite pe o stenogramă unde boss-ul Neculaie susţinea că ar fi avut parte în trecut de compania ei. Un alt moment de sinceritate al vedetei a fost acela în care, invitată la Antena Stars, a declarat:

„Am folosit cătuşe destul de des, dar s-au stricat. Am luat altele acum”.

Daniela Crudu a mărturisit că a avut şi aventuri de o noapte şi că a primit avansuri din partea femeilor. Întrebată despre stilul ei de viaţă, bruneta a mărturisit că nu mănâncă deloc sănătos şi că dă iama în pufuleţi şi chipsuri ori de câte ori are ocazia. “Eu mănânc numai prostii. Numai pufuleţi, chipsuri, numai distrugeri dintr-astea. Nu prea mănânc mâncare”, a mai declarat cu dezinvoltură sexoasa brunetă. Sursă articol.

loading...