Nostradamus: VA FI CIUMĂ, FOAMETE şi RĂZBOI cu victime multe

Despre Nostradamus se scrie zilnic, sunt oameni simpli, astrologi şi oameni de ştiinţă care analizează în fiecare clipă dacă ceea ce a scris el în catrenele sale se adevereşte. Până acum s-au adeverit peste 65% dintre previziunile lui şi totuşi omenirea încă nu crede în aşa ceva, sau catrenele lui sunt credibile dar mintea noastră nu este pregătită să accepte adevărul.

Astrologul M. Cojocaru este unul dintre oamenii care urmăreşte îndeaproape dacă în catrenele sale Nostradamus spune adevărul, toate acestea cumulate şi cu ce se întâmplă deasupra noastră, în stele. Unul dintre catrenele cele mai controversate ale lui Nostradamus are următorul conţinut: „Va fi foamete, ciumă şi război”. Toate acestea sunt aşteptate să se întâmple în perioada următorilor ani, dar nu într-o perioadă de timp foarte îndepărtată faţă de anul în care trăim.

Dacă ţinem seama de ceea ce se întâmplă în zilele noastre pe plan social, acum este „liniştea sau calmul dinaintea furtunii”, iar catrenul aduce în prin plan ce se va întâmpla cu omenirea anul acesta şi în anul următor. Tot Nostradamus aduce referire într-un catren, despre „măcinarea grânelor”, ceea ce ar însemna decimarea lor din cauza secetei tot mai mari cu care se confruntă omenirea, apoi faptul că va fi „ciumă şi război”, ar duce la moartea unui număr mare de locuitori ai globului pământesc, lucru ce ar duce la reînoirea omenirii.

Toate acestea sunt expuse de astrologul M. Cojocaru şi în semnele astrale, care acum în acest moment, sunt asemănătoare scrierilor lui Nostradamus din catrenele sale, conform româniatv.net. Ceea ce se întâmplă cu factorul meteo, cu seceta din această vară, ar arăta că „nenorocirile” se apropie cu siguranţă. Seceta duce la „foamete”, apoi lipsa hranei aduce „boli”, iar lipsa acestora este parte integrantă a unui iminent război.Lumea este agitată, s-a pornit un mecanism care nu prevesteşte nimic bun în privinţa oamenilor, a ţinut să mai explice M. Cojocaru.

Explicaţia catrenului „un nou început” înseamnă o întoarcere la credinţă din partea tuturor locuitorilor planetei noastre. Dacă sunteţi sceptici în privinţa adevărului din catrenele lui Nostradamus, va aduc aminte că, într-unul dintre catrenele scrise de el, a făcut referire în proporţie de 100%, la cutremurul din Nepal, ceea ce s-a şi întâmplat cu adevărat, cu toate că nu ne vine încă să credem.

Sursă articol.