Loredana Chivu ştie să stoarcă BANI GREI de la KANAL D

Aflată în competiţie directă cu “Un Show Păcătos” de la Antena 1, moderată de Dan Capatos, emisiunea ”Wowbiz”, prezentată de Mădălin Ionescu şi Adelina Pestriţu are nevoie de subiecte care de care mai “sexoase” care să atragă cât mai mulţi telespectatori.

Loredana-Chivu6

Astfel, fosta asistentă păcătoasă Loredana Chivu, a fost cooptată de trustul Kanal D pentru a satisface gusturile telespectatorilor avizi de scandal la televizor. În urma acestei idei a apărut pe piaţa de televiziune “tragi-comica” telenovelă ”Leo de la Strehaia”.

loredana-chivu sexy1

Loredana Chivu este cunoscută ca fiind o tipă dependentă de apariţiile publice şi dacă în ecuaţie mai intră şi suma imensă cu care este plătită seară de seară, aceasta a fost de acord să le facă pe plac turcilor de la Kanal D prin jocul ei de-a şoarecele şi pisica cu fermecătorul şi indecisul în dragoste, Leo de la Strehaia.

loading...

loredana sexy3

Conform celor de la libertatea.ro, Loredana ar fi plătită cu suma de 1.000 de euro ca să-l “pună pe foc pe Leo”, ca acesta să renunţe la Renata şi sexoasa ei mamă. Una dintre condiţiile impuse de producătorii emisiunii a fost aceea ca, prin talentul ei actoricesc şi farmecul de care dispune să facă în aşa fel încât să-i bată la audienţă pe cei de la postul concurent. Asistenta sexy a emisiunii “Un Show Păcătos” nu a fost dată afară de Capatos cum s-a zvonit, ci i-a încetânt colaborarea cu trustul Intact. La emisiunea lui Dan Capatos, Loredana era remunerată cu 1000 de euro pe lună, aici la emisiunea ”Wowbiz” aceasta câştigă suma respectivă în fiecare seară.

loredana 4

Lupta pentru inima lui Leo, Prinţul Ţiganilor, este foarte acerbă deoarece în bătălia finală sunt prezente Renata şi mama ei, care în fiecare seară îşi etalează formele voluptoase pentru a-l înnebuni pe acesta de cap. De curând, Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat televiziunea Kanal D pentru folosirea limbajului licenţios, în cadrul emisiunii ”Wowbiz”.

loredana 5

Membrii Consiliului au decis amendarea cu suma de 10.000 de lei pentru trei ediţii realizate în luna iulie a acestui an, ca o consecinţă a încălcării articolului 40 din Codul audiovizualului. Potrivit prevederilor legale, moderatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să evite limbajul injurios sau promovarea violenţei.

loredana sexy2

Unul dintre membrii CNA a atras atenţia postului de televiziune Kanal D că unele programe seamănă cu o ”grădină zoologică sau cu un bordel”, a precizat agenţia Mediafax, într-o ştire din 12 mai 2015. Sursă articol.