ANUNŢ IMPORTANT de la FACEBOOK: Agenţiile Guvernamentale vor fi BLOCATE să ne URMĂREASCĂ!

Compania Facebook, face un anunţ uluitor pentru toţi utilizatorii români de Facebook. Aceasta a anunţat ca este gata să implementeze un nou instrument de notificare, capabil să-i avertizeze pe utilizatorii săi dacă sunt spionaţi de agenţiile guvernamentale.

facebook_alex_stamos_app
“De astăzi vă vom anunţa dacă credem că, contul dumneavoastră este monitorizat de un agent al statului”, a scris Alex Stamos, directorul oficiului de Securitate al Facebook, pe blogul reţelei de socializare.

Gigantul Facebook nu a anunţat şi metodele care vor fi folosite pentru identificarea celor care ne va spiona conturile de Facebook, numai că Stamos a subliniat că se vor folosi de acest avertisment doar în situaţiile în care există dovezi puternice care să ateste spionajul unui cont.

“Pentru a proteja integritatea metodelor şi proceselor noastre, de multe ori nu vom putea explica cum am atribuit anumite atacuri cibernetice unor persoane sau instituţii”, a adăugat Stamos.

Compania le recomandă celor care primesc o astfel de notificare să înlocuiască sistemele care au fost infectate de virus. Întrucât s-a putut observa că anumite servicii manipulează mesajele de pe Facebook, anunţul este extreme de important mai ales pentru români. Sursă articol.

loading...