Român prins la furat de un alt român în Austria. Hoţul a avut ghinionul vieţii lui…

Un hoţ român s-a gândit să spargă locuinţa unui austriac. Conform site-ului mariustuca.ro, tânărul în vârstă de doar 20 de ani a avut proasta inspiraţie să aleagă ca obiectiv bun de spart, o casă vecină cu locuinţa unui fost mare sportiv medaliat la lupte libere pe nume Gheorghe Nichifor. Fapta s-a petrecut marţi 20 octombrie în oraşul austriac Graz. Fostul mare sportiv român Gheorghe Nichifor, a auzit zgomote ciudate în curtea vecinului său Gerald Molich.

Observând că vecinul nu este acasă, românul care a fost campion de 13 ori la lupte libere, a luat iniţiativa de a urmării hoţul să vadă ce intenţii are. Hoţul observându-l pe sportivul impozant pe urmele sale, s-a intimidat atât de tare încât nu a depus eforturi foarte mari pentru a fugi, lăsându-se capturat destul de uşor. Sportivul Nichifor a reuşit din trei mişcări să-l imibilizeze pe hoţ, tocmai în momentul când a apărut şi vecinul său austriac Gerald Molich, care a declarat că sportul oricât de extrem ar părea nu este o armă, ci o modalitate de a promova autoapărarea.

Indeditul situaţiei acum apare, hoţul apelând la diferite metode şi subterfugii verbale, încercând să dovedească faptul că nu avea de gând să intre prin efracţie pe proprietatea austriacului, ci doar vroia să se informeze în privinţa unui imobil pe care auzise că cei din zona Grazului l-ar fi scos la mezat. Infractorul a mai declarat că, în acel moment poarta proprietăţii era larg deschisă şi a intrat fără a avea intenţii ascunse. Contrar celor declarate de către infractor, austriacul Gerald Molich a afirmat că niciodată nu obişnuieşte să lase poarta imobilului său, larg deschisă.

În acel moment a apărut şi echipajul de poliţie, fapt ce a determinat infractorul să strige şi să-i acuze pe cei doi care l-au prins, de agresiune fizică deoasebit de dură, cu toate că hoţul ar trebui să se mulţumească de faptul că a rămas în viaţă şi nevătămat. Cei de la Poliţia din Graz vor demara zilele acestea o anchetă pentru a se stabili cauzele reale care au dus la această tentativă şi totodată pentru a descoperi dacă infractorul român face parte dintr-o grupare mai mare de spărgători sau a acţionat de unul singur. Sursă articol.

loading...