ARUNCĂ cu URINĂ în MEDICI şi sunt AGRESIVI cu toată lumea… Comportamentul nevăzut al imigranţilor.

Imigranţii au ajuns să întreacă orice limită a decenţei şi a înţelegerii. Sunt oameni cu o altă cultură, crescuţi în spiritul altor legi, dar cu toate acestea, cu cât trec zilele, cu atât îşi arată o altă faţă umană pe care noi europenii doar ne-o închipuiam. Un doctor ceh, care a ajuns să muncească într-un spital din Munchen, face declaraţii terifiante despre ceea ce sunt şi cum se comportă astăzi “săracii” imigranţi.

i

În primele săptămâni de la venirea lor pe teritoriile Uniunii Europene, cel mai mediatizat subiect a fost cel al repartizării cotelor de imigranţi între diferite ţări unde aceştia trebuiau cazaţi. De câteva săptămâni, au început să iasă la lumină şi detalii înspăimântătoare despre felul cum aceştia se comportă în zonele unde sunt cazaţi. După cum se ştie, acum două săptămâni a fost dat publicităţii un raport ce făcea referire la femeile violate de către refugiaţii din Germania. Raportul a fost destul de mediatizat şi a făcut destul de multă vâlvă în spaţiul european. Acum, mărturia cutremurătoare a medicului ceh, riscă fără niciun fel de tăgadă să creeze o polemică în ceea ce priveşte comportamentul inuman al unor imigranţi ajunşi în Germania.

Conform celor de la ştiripesurse.ro, mărturia medicului anestezist venit tocmai din Cehia să lucreze într-un spital din Munchen, dă peste cap multe păreri despre felul cum sunt aceşti imigranţi în mediul lor. Spitalul din Munchen, fusese invadat de imigranţi şi fiind nevoie urgentă de personal medical, acesta a ajuns să lucreze aici. Încă din prima zi de muncă, medicului îi pare foarte rău de decizia pe care a luat-o în momentul în care s-a hotărât să vină în Germania ca să câştige un salariu mult mai bun decât la el în ţară. El a povestit presei că imigranţii se comportă de-a dreptul sălbatic cu personalul medical din spital.

Imigranţii au ajuns să arunce cu urină în medici şi ameninţă că îi înfectează cu diferite boli, de la sifilis până la SIDA. Medicul anestezist acuză complicitatea autorităţilor germane că nu iau măsurile ce se cuvin în asemenea situaţii, iar mass-media refuză să relateze aceste fapte, deoarece acestea ar încinge şi mai mult spiritele celor din Germania. Mulţi dintre imigranţii care sunt bolnavi de diferite boli grave, refuză să fie consultaţi de către medicii femei, deoarece credinţa acestora nu le permite acest lucru.

loading...

În aceste momente, imigranţii devin foarte agresivi în comportament şi nu colaborează mai deloc cu medicii care ar trebui să-i trateze. Medicul ceh este revoltat şi mâhnit de comporamentul imigranţilor, dar şi de complicitatea autorităţilor germane, declarând că a semnat un contract care nu-i dă voie să se întoarcă în ţară, chiar dacă ar lucra pe un salariu redus la jumătate. În urmă cu doar câteva zile, o candidată la primăria oraşului Koln din Germania, a fost înjunghiată de un extremist german deoarece aceasta se ocupa printre altele, de primirea imigranţilor.

Numai Dumnezeu ştie ce se va întâmpla cu sutele de mii de imigranţi, iar dacă ţările care sunt gata să primească imigranţi vor afla despre aceste fapte imorale, este foarte posibil să-şi schimbe atitudinea în modul de primire şi cazare al acestora… Sursă articol.