Foarte Tragic! O femeie îşi îmbrăţişează câinele împuşcat în cap de un poliţist. Foto şi Video!

S-a întâmplat de curând, în statul american Florida, când un poliţist a împuşcat câinele unei familii, deoarece s-a speriat şi a crezut că animalul îl va ataca. Marţi dimineaţă, un poliţist a sunat la uşa familiei Palacios, pentru a-i anunţa pe aceştia că uşa maşinii parcată în faţa case era deschisă.

caine

Conform celor de la stirileprotv.ro, proprietara Gillian, a deschis uşa, în acel moment, căţeluşa ei ce purta numele de Ducesa, a ieşit afară să se joace. Atunci s-a produs neprevăzutul, iar imaginile surprinse de camera de supraveghere ne dovedesc cum poliţistul se sperie de animal, face câţiva paşi înapoi apoi trage spre aceasta trei gloanţe direct în cap, omorând-o.

Căţeluşa nu era deloc agresivă, iar imaginile dovedesc că aceasta nici măcar nu a lătrat la apariţia poliţistului. La auzul împuşcăturilor, stăpâna câinelui apare şocată în faţa uşii, împietrită de ceea ce se petrecuse în faţa ei. A îngenunchiat lângă căţeluşa ei dragă, luând-o în braţe cu speranţa că poate aceasta mai trăieşte. Tragedia a fost mediatizată îndelung de către mass-media americană, iar acum se fac cercetări pentru a se stabili dacă poliţistul a reacţionat din excces de zel sau s-a speriat atât de tare încât împuşcarea animalului era singura lui soluţie.

loading...

https://www.youtube.com/watch?v=JMOfH6bRE_o