SECRETUL de la Fatima, ascuns 83 de ani, de Vatican. Pământul se va ZGUDUI timp de 8 ORE.

În ultimii ani, omenirea caută cu ardoare răspunsuri la întrebările cele mai puţin rostite de muritorii de rând. Se ştie de foarte multă vreme că cei de la Vatican au răspunsuri la multe dintre întrebările omenirii, numai că foarte puţini muritori de rând au acces la ele.

800px-Virgen_de_Fátima
Cel de-al treilea secret de la Fatima a fost ascuns publicului larg, timp de 83 de ani, Vaticanul având motive “startegice” pentru ascunderea adevărului. Se ştie foarte bine că, Papa Ioan Paul al II-lea a manifestat la început o mare smerenie faţă de Fatima şi faţă de Fecioara Maria în ipostaza Sa de Maica Domnului de la Fatima. Toată viaţa, el a făcut cunoscut mesajul ei, care era „pocăiţi-vă pentru păcatele voastre şi întoarceţi-vă la DUMNEZEU”, cu toate că în cele din urmă el nu şi-a menţinut atitudinea, pretextul fiind acela că, mesajul secretului este foarte dureros şi apocaliptic.

Niciodată nu a fost făcut public textul găsit, deoarece se pare că este de o violenţă inimaginabilă pentru omenire şi extrem de greu de înţeles. Foarte multe voci contestă secretul de la Fatima, motivul fiind unul destul de laic şi anume că niciun creator nu ar putea să-şi distrugă creaţia într-un asemenea mod violent. În textul destul de contestat se arată numeroase semne care se vor arăta înaintea nenorocirii finale. Astfel, se spune că într-o noaptea friguroasă, probabil în miezul iernii, cu doar 10 minute înainte de miezul nopţii, un cutremur major va zgudui Pământul timp de 8 ore. Acesta va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei.

Din cauza acestui cutremur devastator, axa planetei se va înclina întunericul înfricoşător va pune stăpânire asupra planetei timp de maxim 3 zile. Următorul semn al Apocalipsei este asasinarea unui bărbat de nivel înalt, ce va declanşă imediat un război nuclear cum nimeni nu îşi poate încă imagina. După începutul Apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele trei zile. După acestea, lucrurile vor deveni şi mai cumplite pentru că haosul şi răul o să pună stăpânire pe întreaga planetă. Ca orice lucru rău, această tragedie nu va dura la infinit, în cele din urmă pacea va fi cea care va domina ceea ce va mai rămâne din societate.

În urma întâmplărilor incredibil de violente şi dureroase, va începe o nouă eră cu persoane pline de bunătate. Singura problemă este că foarte puţini dintre oameni vor fi aleşi pentru a începe o relansare a vieţii pe Terra. Cei aleşi de Divinitate pentru continuarea vieţii pe planetă vor fi cei care se vor lepăda de viaţa păcătoasă pe care o duc şi vor găsi drumul de întoarcere spre Dumnezeu. Secretele de la Fatima reprezintă o serie de viziuni şi profeţii care ar fi avut loc ca urmare a apariţiei Fecioarei Maria în faţa a trei tineri păstori portughezi, Lucia Santos şi verişorii ei Jacinta şi Francisco Marto, începând cu data de 13 mai 1917. Cei trei păstori au fost vizitaţi de presupusa Fecioara Maria de şase ori, între lunile mai şi octombrie din anul 1917. Apariţia de atunci este acum cunoscută sub numele de Maica Domnului de la Fatima. Sursă articol. Sursă foto.

loading...