INCREDIBIL! Şi-a mutilat chipul ca să fie omul-papagal. Galerie FOTO şi VIDEO!

Îi plac atât de mult papagalii, încât a dezvoltat o obsesie pentru culorile lor frumoase. Astfel, britanicul Edward William Richards, a făcut tot posibilul ca să fie supranumit omul-papagal şi este gata să facă orice sacrificiu pentru a semăna cu cea mai colorată specie de păsări din lume.

papagal

Edward şi-a tăiat urechile, are peste 50 de piercing-uri, şi-a făcut peste 110 tatuaje viu colorate pe faţă, iar pe lângă toate acestea, are şi foarte multe implanturi subcutanate la nivelul craniului, toate operaţiile fiind suportate din dragoste pentru papagali, care sunt pasiunea vieţii lui. De curând, Edward a declarat că este în plină formă:

este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum. Sunt foarte mulţumit şi mă privesc tot timpul în oglindă, citează Antena 3.

papagal2

El are cinci papagali acasă: Teaka, Ellie, Timneh, Bubi şi Jake, scrie Daily Mail. Pentru a-şi atinge obsesia şi a semăna tot mai mult cu fiinţele lui atât de dragi, Eduard şi-a colorat chiar şi ochii. Acum el are un ochi albastru şi altul roşu. Omul-papagal a ajuns pe prima pagină a tuturor jurnalelor de ştiri, de pe întreg mapamondul, datorită obsesiei lui de a semăna din ce în ce mai mult cu frumoasele
înaripate. Sursă articol.  Sursă foto.

loading...

papagal 3

papagal 4

https://www.youtube.com/watch?v=pamYMokbfN0