VIDEO ŞOCANT! L-au dezgropat după 15 ani, iar cadavrul era ca în ziua înmormântării, vezi explicaţia…

Conform tradiţiei, după 15 ani o familie a hotărât să-şi dezgroape o rudă foarte apropiată. În momentul în care rămăşiţele omeneşti au ajuns să fie văzute, toţi cei prezenţi la faţa locului au rămas uimiţi. Cei prezenti au inceput sa filmeze cu telefonul si nu le venea sa creada ce vedeau.

Bărbatul din sicriu era identic ca în ziua înmormântării, fără nicio urmă de descompunere. Nu se vedea deloc urmările trecerii unui deceniu şi jumătate de la deces. Trupul era conservat perfect. Scena dezhumării a fost filmată, iar filmul a devenit într-un timp foarte scurt viral pe reţeaua YouTube.

Problema ce a urmat a fost aceea de a găsi răspunsuri la faptul că nimeni nu mai văzuse aşa ceva şi bineînţeles, de ce nu a intervenit timpul şi natura pentru a se descompune cadavrul. Una dintre explicaţiile logice ar fi aceea că, în timpul pregătirilor de înmormântare, decedatul a fost foarte bine vidat în coşciug, iar dacă acesta a stat ferit de razele de soare şi la o temperatură foarte scăzută, nu s-a întâmplat ceea ce toată lumea se aştepta.

O altă explicaţie vine de la cei care sunt amatori de senzaţional şi este aceea că, bărbatul îngropat ar fi fost vampir, lucru
neacceptat de membrii familiei defunctului.

https://youtu.be/p1wFE4SDUGM

loading...