Verdictul doctorilor: „Copilul din pântece este mort de 5 săptămâni”.

O mamă a trăit momentele cele mai tragice din viaţa ei, era să piardă copilul încă nenăscut.

Eroarea medicală este intâlnită şi în secolul XXI, când tehnologia ne este la îndemână şi ne poate ajuta întotdeauna. Totul s-a întâmplat la sfârşitul acestei primăveri, când viitoarea mamică pe numele ei, Nolan Aimee, a trăit timp de două zile, cele mai cumplite clipe din viaţa ei. Aceasta a fost anunţată în urma unui control medical, că poartă în pântece un copil mort de aproximativ cinci săptămâni. În urma controlului, decizia medicilor care au constatat decesul fătului a fost una incredibilă, aceştia au hotărât ca viitoarea mămică să fie pregatită pentru operaţia de extragere a fătului mort.

Plecând din cabinetul medicilor foarte bulversată, Nolan Aimee a hotărât să efectueze o repetare a controlului medical la un alt cabinet, pentru a avea încă o dovadă a diagnosticului pus de medicii anteriori. Rezultatul ultimului test a fost extraordinar de încurajator, acesta fiind unul prin care se certifica faptul că, în pântece, copilul este perfect sănatos iar evoluţia sarcinii se încadra în limitele normale. Momentele prin care a trecut viitoarea mămică rămân fapte ce au marcat-o pe viaţă şi işi aduce aminte cu tristeţe că putea să fie victima unei erori medicale şi în ziua de astăzi să nu mai poată ţine în braţe minunea de băieţel care s-a născut la termen şi perfect sănătos, scrie kanald.ro

Contrar întâmplării expuse în rândurile de mai sus, un lucru incredibil s-a desfăşurat cu puţin timp în urma, pe Internet. În mediul virtual, pe un site de socializare, a apărut un anunţ ce atrăgea atenţia multor utilizatori. În anunţul postat se făcea referire la faptul că, o tânără din Atlanta, dorea să-si vândă copilul încă nenăscut pe o sumă importantă de bani sau de ce nu, pe o cantitate considerabilă de droguri. Anunţul amintea că, tânăra era însărcinată în şapte luni şi copilul din pântece era 100% de culoare albă.

Poliţia locală a declarat că nu doreşte începerea căutărilor tinerei fete, pentru că nu există încă nicio încălcare a legii, iar un simplu anunţ, fie el şi cutremurător, nu poate face obiectul unei anchete poliţieneşti. Utilizatorii site-ului nu sunt de acord cu decizia organelor de poliţie şi au cerut dispunerea anchetării tinerei dacă aceasta este o persoană reală. Sursă articol.