A fost DEZVĂLUIT Misterul Tringhiului BERMUDELOR, ce s-a descoperit?

Cea mai misterioasă zonă de pe glob este şi acum, celebrul Triunghi al Bermudelor. Acesta mai este cunoscut şi sub numele de „Triunghiul Diavolului”. Forma zonei respective este triunghiulară, cu cele trei colţuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico şi Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic.

Triunghiul_bermudelor 1

Suprafaţa acestui misterios triunghi este cuprinsă de circa 1.2 milioane km2, iar în decursul zecilor de ani se arată că aici, într-o anumită perioadă a anului se petrec diverse anomalii. Foarte multe au fost vasele sau chiar avioanele care au dispărut fără urmă ca şi cum ele nu au existat niciodată. Ineditul este acela că, Consiliul Apelor din SUA neagă existenţa acestui triunghi al morţii. Care ar fi motivul? În principiu, mitul Triunghiului Bermudelor trebuie desfiinţat, pentru că acele anomalii nu pot fi explicate în cele mai mici detalii şi ar trebui ţinute departe de ochii publicului larg.

bermudatriangle 2

Italienii au format un grup de specialişti care este pregătit să pună bazele unui proiect de amploare, prin care să dezlege în amănunt, prea mult căutatul mister al Triunghiului Bermudelor. De ce au înfiinţat italienii acest grup de cercetare? Răspunsul este unul destul de simplu, ei au pornit de la o nouă ipoteză care susţine că, există o legătură stranie între această zonă de pe Terra şi centura Van Allen.

loading...

Se spune că astronomii care au ajuns în spaţiu, au văzut numeroase flash-uri de lumină care porneau din Triunghiul Bermudelor şi parcă se îndreptau spre centura Van Allen. Cu toate acestea, ce se întâmplă în Triunghiul Bermudelor cu adevărat încă nu poate explica nimeni. Bazele înfiinţării unui grup de cercetare al misterului ce aparţine Triunghiului Bermudelor, este apreciat de toţi cei care sunt încrezători că aici se petrec lucruri “ciudate” de zeci de ani şi că poate fi numită cea mai misterioasă zonă de pe Terra. Sursă articol. Sursă foto.