VIDEO! Reportajul CUTREMURĂTOR despre ROMÂNIA: “ţara corupţiei, a foametei şi a haosului”

Televiziunea Aljazeera a dat publicităţii la sfârşitul lunii octombrie, un reportaj incredibil de dur despre România. Începutul reportajului este unul frumos, apoi ţara noastră este descrisă ca fiind una a corupţiei şi a foametei, unde copiii mor în spitale, oazele de civilizaţie sunt pe cale de dispariţie, iar salariul pe care îl primeşte un angajat, nu ajunge pentru aproape mai nimic.

Filmul ne descrie cum foarte mulţi politicieni sunt corupţi şi contribuie din plin la menţinerea stării de haos şi sărăcie din ţara noastră. Laura Ştefan, coordonatorul activităţilor anticorupţie pentru Expert Forum, vorbeşte despre aroganţa politicienilor, care îi umilesc şi îi scuipă în faţă pe cetăţeni şi despre străzile pline de rahat pe care nu îl curăţă nimeni. Ion Cristoiu descrie imaginea pliticienilor din România scoşi cu cătuşe din sediul DNA:

“Cei arestaţi sunt arătaţi defilând cu cătuşe în faţa telespectatorilor. Asta nu este o societate civilizată, este o societate barbară, îl arătăm pe respectivul umilit”.

Reportajul video cuprinde şi momente unde apare Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, care descrie marile dosare de corupţie şi averile impresionante ale miniştrilor arestaţi. Printre ei, cunoscutul caz al lui Darius Vâlcov şi bineînţeles, sutele de tablouri şi lingouri de aur ascunse prin pereţii caselor, dar şi în cimitire. Autorul reportajului pune accent foarte mult pe sărăcie şi mormanele de gunoi din ţara noastră şi nu uită nici de corupţia din sistemul medical, unde fără mită nu eşti tratat, chiar dacă ai asigurare medicală.

El vorbeşte despre medicii care au plecat cu zecile de mii din România şi despre copiii care mor pe capete în spitale. Imaginile prezentate sunt reale, iar realizatorul reportajului prezintă o imagine a ţării noastre unde vina principală este îndreptată către înalţii demnitari ce sunt acuzaţi de corupţie şi care nu doresc să elibereze scaunele calde din impunătoarele lor birouri pentru acei oameni oneşti care vor cu adevărat să schimbe în bine viitorul Româniai. Sursă articol. Sursă foto.

Aici puteţi viziona reportajul integral difuzat de Aljazeera:

loading...