VICTOR PONTA şi-a dat DEMISIA!

În urmă cu doar câteva minute, premierul Victor Ponta şi-a anunţat demisia, într-o conferinţa de presă transmisă în direct pe canalele mass-media. Din declaraţia domniei sale se citea regretul pentru victimile tragicului eveniment de la Colectiv, aceasta fiind de fapt motivul principal pentru care şi-a scris demisia.

ponta

Important este că a mulţumit tuturor celor care şi-au adus contribuţia la salvarea tinerilor aflaţi în club şi care au făcut tot posibilul, chiar şi cu preţul vieţii pentru ca totul să fie bine. Guvernul Ponta va rămâne la „frâiele” ţării, până în momentul când se va forma un alt guvern ce va fi acceptat de toate formaţiunile politice. În alocuţiunea sa, a adus aminte despre realizările guvernului său dar a lăsat loc de interpretare când a spus că: cei care vor să politizeze tragedia de la Colectiv vor plăti mai devreme sau mai târziu.

„Am obligaţia să constat supărarea legitimă care există în cadrul societăţii şi dorinţa de a avea responsabilităţi mai mari. Oamenii simt nevoia de mai mult şi ar fi o greşeală să ignor acest lucru”, a declarat Victor Ponta.

„Sunt gata să fac acest gest. (…) Începând cu ziua de astăzi îmi depun mandatul de prim-ministru”, a adăugat Victor Ponta.

loading...