S-a împrumutat la BANCĂ pentru FACULTATE, dar cu BANII şi-a pus SÂNI NOI! Îţi place?

Tânăra Catherine Byrne s-a gândit şă-şi folosească împrumutul special acordat pentru studii, pe ceva care i s-a părut mult mai folositor decât educaţia, adică o operaţie de mărire a sânilor în valoare de 5.000 de euro. Viitoarea studentă Catherine avea 22 de ani în acel moment şi a ajuns să cheltuiască până acum aproximativ 20.000 de euro pe diferite operaţii estetice şi injecţii cu botox, la doar o lună de zile după ce a fost admisă la o facultate din Londra.

2 fete

Tânăra s-a decis să se înscrie la facultatea de psihologie, cu toate că nu avea ca scop principal studiul şi obţinerea unei diplome, ea a cerut un împrumut special pentru studenţi şi după aproximativ 30 de zile a primit banii în contul ei personal.

fata intreaga 1

“Imediat ce mi-au intrat banii în cont, am făcut programarea pentru mărirea sânilor şi am renunţat la cursuri. Noii sânii m-au făcut să mă simt de un milion de ori mai bine. Sunt sigură că am ales bine să investesc în corpul meu, nu în creier”, a mărturisit ea.

fata intreaga

loading...

Anul ce a urmat, proaspăta studentă s-a înscris din nou la altă facultate şi a primit iarăşi un alt împrumut de 10.000 de euro. În conformitate cu legea britanică, ea nu trebuie să returneze nimic până când nu va câştiga peste 30.000 de euro pe an iar, în 25 de ani, datoriile se şterg din baza de date. Sursă articol.