Tudor Chirilă, mesaj către preşedintele Klaus Iohannis – “e doar praf în ochi tocmai pentru că o mişcare atât de spontană?”

Protestatarii din stradă nu au încă un lider care să le reprezinte interesele, asta tocmai pentru că s-a întâmplat totul atât de repede. Nimeni nu a ştiut că se va ajunge atât de departe, să cadă guvernul, să fie ascultaţi de preşedinte şi de ce nu, acţiunile lor să aibă atât de mult impact pentru populaţie şi mass-media. Totuşi, democratic este ca cei din stradă să fie reprezentaţi de un lider, şi din acest motiv, se caută încă, … o persoană care să ştie să se facă înţeles de majoritatea protestatarilor ai căror interese să fie bine apărate. Mediul online este plin de propuneri care mai de care interesante, dar dintre toate acestea se remarcă Tudor Chirilă şi de ce nu, Adrian Despot. Cunoscut pentru sinceritatea de care a dat mereu dovadă, Tudor Chirilă iese la atac cu un mesaj destul de dur adresat preşedintelui României.

”E prima dată de când sunteţi preşedinte când vă văd atât de grăbit”. Tudor Chirilă, mesaj pentru Klaus Iohannis: Această propunere de consultare cu “strada” făcută de pe o zi pe alta vi se pare o probă de seriozitate?

Tudor Chirilă, este un un posibil reprezentant al celor din stradă în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, iar acesta a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa şefului statului.

”Domnule Klaus Iohannis aceasta propunere de consultare cu “strada” făcută de pe o zi pe alta vi se pare o probă de seriozitate? Sau e doar praf în ochi tocmai pentru că o mişcare atât de spontană să nu reuşească să se organizeze? E prima dată de când sunteţi preşedinte când vă văd atât de grăbit”, a notat Tudor Chirilă pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat ieri că, în vederea propunerii unui nume de viitor premier, vrea să se consulte cu un grup care reprezintă societatea civilă şi strada.

De asemenea, ieri seară, Administraţia Prezidenţială a transmis, printr-un comunicat, că şeful statului îi invită pe manifestanţi să să indice persoanele care au un grad ridicat de reprezentativitate pentru mişcările civice din ultimele zile. Propunerile se pot transmite la adresa de email consultari@presidency.ro, cu specificarea datelor de contact. Sursă articol. Sursă foto.

loading...