ANUNŢ BOMBĂ! Tu îl vrei pe Gigi Becali ca prim ministru al României? VOTEAZĂ!

Astăzi a apărut în mediul on-line, pe site-ul oficial www.petitieonline.com, o petiţie în care cetăţenii români sunt invitaţi să voteze dacă sunt de acord ca Gigi Becali să fie ales pentru funcţia de prim ministru. În primele ore de la lansarea petiţiei, nu s-au arătat prea mulţi români interesaţi, dar este de reţinut faptul că, textul petiţiei este cât se poate de interesant. Citiţi cu atenţie textul în rândurile ce urmează:

” Gigi Becali este omul faptelor. A demonstrat acest lucru şi în urmă cu două zile când a oferit 70.000 de dolari unui rănit în incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti, pentru ca acesta să poată ajunge la un spital de specialitate din Israel. Spynews a aflat că latifundiarul pregăteşte un mega proiect social având ca ţintă directă sistemul medical din România. Latifundiarul a dezvăluit pentru Spynews.ro că va construi în cartierul Pipera cel mai mare spital din România destinat bolnavilor de cancer şi nu numai. Va fi un mega proiect pentru care Becali va scoate din din buzunar 50.000.000 de euro.

Oameni buni, nu trebuie sa trecem cu vederea peste aceste fapte si peste acest om… sunt mult fapte bune facute de George Becali in decursul ultimilor ani…ganditi-va ca orice tragedie petrecuta in Romania, inevitabil s-a ajuns la domnul Becali!…si nu la ceilalti oameni puternici ai Romaniei…nici macar presedintele nu a facut nimic! Trezeste-te om bun si priveste realitatea!

Eu zic ca acest om merita o sansa de a conduce Guvernul Romaniei, o sansa care eu o vad posibila in momentul de fata! Noi in momentul de fata cerem sa nu mai avem coruptie in aceasta tara lovita de zguduitoarea tragedie de la Clubul Colectiv din Bucuresti. Daca ne gandim putin si totul este cat se poate de logic si transparent…cum poate un om sa fure si sa fie corupt atat timp cat el isi doneaza propria avere zi de zi, ceas de ceas! Cum mai poate un om atat de credincios cum este el sa continue coruptia in aceasta tara?!

Haideti sa facem ceva pentru Romania si sa semnam aceasta petitie… alte variante se pare ca nu sunt si nu gasim un altfel de om in toata tara…unde sunt ceilalti oameni puternicii ai Romaniei?..unde sunt?… se pare ca nu le pasa! Noua ne pasa si nu putem sa trecem cu vederea faptele acestui om!

Sunt foarte multe de spus…dar va las pe voi sa va ganditi si sa analizati faptele si dispozitia acestui om de a ajuta la fiecare pas Romania ( Dezapeziri, Tragedii, Oameni Saraci…si multe alte fapte marete ale acestui om, pe care lumea il considera un incult si un cioban..) Am avut 26 de ani la conducere numai oameni scoliti si pregatiti ( sa fure ) si ce au facut? au facut din noi un #Colectiv o tragedie ce a zguduit din temelii Romania!

 Semneaza petitia AICI si haideti sa facem ceva pentru Romania!  „.

41 Comments on ANUNŢ BOMBĂ! Tu îl vrei pe Gigi Becali ca prim ministru al României? VOTEAZĂ!

 1. Oameni care vb urit de Domnul Becali isi merita soarta cu hotimea din parlement.

 2. Sigur ca as vrea sa fie domnul Becali prim ministru pt ca e un om credincios om cu suflet si nu un hot ca toti parlamentari astia nenorociti si a ajutat multa lume cu bani cu de toate ma rog la bunul Dumnezeu sal ajute.

 3. Da il vrem ca presedinte si ministru

 4. Da il vrem ca ministru si ca si presedinte….merita….

 5. Doamne fereste, asta-i mai lipseste Romániei, un cioban in fruntea guvernului ca-n rest…, le avem pe toate.

 6. Dumitru Iancu // 11 noiembrie 2015 at 12:32 //

  Da merita sa fie prim ministru a facut numai fapte bune cati din guvern a facut ce face Gigi Becali si fura mult mai mult cati au dat bani ca sa ajute asa cum a facut nea Gigi Becali Este un adevarat crestin si sufletist un adevarat suflet de roman .Merita acesta functie

 7. Da merita pentru ca a facut si o sa mai faca fapte bune.Este un ade adevarat crestin si sufletist!

 8. Da merita Gigi Begali sa fie sa dea domnul sa fie Priministru ca merita

 9. Daaaaaaaa

 10. Mai bine Gigi Becali decât altcineva El a stiut întotdeauna sa conduca o afacere si a fost întotdeauna Primul care a ajutat oamenii nevoiași Care din politicieni a făcut un sat întreg sinistratilor? Cine a ajutat mai mult poporul roman cine a condus echipe la deszăpezire si a pus mana pe lopata Dati exemplu de politician TOT RESPECTUL DOMNULUI GIGI BECALI

 11. Mihaela Ungureanu // 11 noiembrie 2015 at 3:46 //

  Nu-l vreau.Parca spunea ca se retrage din politica.Asta a fost motivul ajutorului dat ranitilor de la “colectiv”.Singurul lui scop este puterea este un crestin prefacut. Sa dea inapoi statului diferenta de pret intre terenurile din Stefanesti (luate si alea aproape cu japca)si terenurile din Pipera( pe care le-a primit la schimb de la armata) plus dobanda aferenta calculata la aceasta suma pe anii care au trecut si atunci sa faca pe filantropul.

 12. cea mai mare timpenie cum sa acceptam un analfabet si un badaran sa ne spuna ce studii are si unde le-a facut locul lui este la oi noi nu suntem turma de oi nu avem nevoie de el ne-am face de ris in toata lumea s-ar spune tara de hoti analfabeti si ciobani,nu este bun pentru nici o fuctie unde sa ne reprezinte la tirgul de animale e singurul loc unde ne-ar putea reprezenta

 13. repede ion // 10 noiembrie 2015 at 23:06 //

  da merita frte mult

 14. Mariana Moculescu // 10 noiembrie 2015 at 21:50 //

  Sunt PRO GIGI BECALI PRIM MINISTRU AL ROMANIEI!

 15. SUNT DE ACORD CU ACEASTA PETITIE. Va face treaba buna GIGI.

 16. Să nu uităm de unde a plecat si unde a ajuns! Nu am auzit niciodată ceva rău despre el.

 17. Da vreau !!!

 18. Doamne ajutai la domnu gigi becali sa iasa prinministru ca merita ca numa bine o facut

 19. Cenca Dionisie // 10 noiembrie 2015 at 20:18 //

  Doar a iesit din puscarie.
  Pentru ce a facut ani astia dupa gratii?Raspundeti va si apoi mai stam de vorba.

 20. Da merita.

 21. Da sunt de acord ca Domnul Gigi Becali sa fie Prim ministrul al Romaniei

 22. Da sant de acord cu Gigi e un om potrvit si o sa faca ceva pentru tara

 23. Gigi becali merita sa fie chiar presedinte al Romaniei.

 24. Catana vasile // 10 noiembrie 2015 at 10:41 //

  Il vreau pe Becali prim ministru

 25. Daca ar vrea ar fiiii salvarea româniei. Numai el sa vrea sa fie caci o spus nenumăratele ori ca nu vrea sa isi puna o tara intreaga pe cap ??

 26. Mateescu Ovidiu // 9 noiembrie 2015 at 18:38 //

  Eu îl vreau pă Gigi prim ministru…!!!

 27. alexandru sinai // 9 noiembrie 2015 at 17:51 //

  da sunt de acord si sper ca o sa fie si alti merita ca cetatean a facut multe si parlamentul nu a facut acest om merita

 28. Cum sa faci bani acasa! Vremurile sunt tot mai grele, nu-i asa? Salariul nu mai e suficient, asa ca e timpul sa inveti cum sa faci bani acasa! Da, noi iti oferim absolut gratuit un curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa! Solicita acum toate detaliile la adresa de email: barbunae@gmail.com

 29. Pleiner Maria // 9 noiembrie 2015 at 16:50 //

  Chiar este un om bun

 30. florentinbucovineanu // 9 noiembrie 2015 at 16:32 //

  SUNT DE ACORD CU ACEASTA PETITIE …TREBUIE NUMAI SA AVEM INCREDERE IN EL !

 31. Din partea mea un mare Daaaaaa,merita acest post,e unica persoana care s-ar gandi la poporul Roman. To Tot respectul,Domnule Becali.

 32. Da vreau sa fie priministru ne da bani frumosi si salari mari

 33. decat sa vina un alt hot de la pardidele lor si sa conduca tot ei.mai bine e el

 34. decat sa vina un alt hot de la pardidele olr si sa conduca tot ei.mai bine e el

 35. Butnaru Emil // 9 noiembrie 2015 at 14:22 //

  Da, l-as vedea un bun coordonator …

 36. Butnaru Emil // 9 noiembrie 2015 at 14:20 //

  Da, l-as vedea un bun coordonator…

 37. Ana Muntean // 9 noiembrie 2015 at 13:44 //

  Da un om ca George Becali merita sa fie Prim ministru Romaniei.

 38. Grirore Maria // 9 noiembrie 2015 at 13:40 //

  Merita votul sa fie prim ministru al Romaniei

Comments are closed.