PRINŞI la FURAT! 7 ani de închisoare pentru 2 români din Anglia

Doi tineri români din Marea Britanie, au fost băgaţi la închisoare pentru 7 ani, după ce au jefuit un magazin de bijuterii din Watford, relateaza BBCNews. Tinerii se numesc Mihai Alexandru Codreanu şi Alexandru Zanoaga, cu vârste de 20 respectiv 25 de ani şi erau membri ai unei reţele infracţionale care se ocupau cu furtul din magazinele cu produse foarte scumpe.

Conform celor relatate de cei de la BBCNews, hoţii români au fost daţi de gol de o trecătoare care mergea la cumpărături. Aceasta a sunat imediat la poliţie deoarece a văzut un grup de bărbaţi îmbrăcaţi în hanorace, având toţi glugile trase pe cap şi un cărucior de cumpărături din care se puteau observa bâtele de lemn folosite la spargerea vitrinelor de sticlă.

Cei trei români au reuşit să spargă vitrina magazinului de bijuterii, însă nu au apucat să fure nimic pentru că, imediat a sosit şi echipajul de poliţie chemat de martor. Un infractor a reuşit să fugă, iar doi dintre ei au fost prinşi şi arestaţi. În urma anchetei efectuate, cei doi şi-au recunoscut faptele, fiind condamanţi la 7 ani de inchisoare, iar femeia care le-a stricat planul a primit drept recompensă, suma de 250 de lire. Românii se aflau în Marea Britanie de aproximativ 6 luni de zile. Sursă articol.

loading...