OFUL lui BĂSESCU: Arafat trebuie să plece. Face mult rău sistemului de urgenţă din România

Traian Băsescu face orice este posibil pentru a intra din nou în graţiile presei. După “abdicarea” de la preşedenţia României, acesta a dispărut din viaţa politică cu paşi mici şi siguri. Mass-media nu mai este avidă să îl treacă pe prima pagină, iar el, fiind un jucător convins, se zbate să-şi realizeze misiunea, aceea de a aduce Partidul Mişcării Populare pe un loc fruntaş în atenţia cetăţenilor. Prezent la emisiunea Videocraţia de la platforma on-line unde.tv, acesta şi-a adus aminte că mai are multe lucruri de rezolvat şi instantaneu a dat o declaraţie de presă cel puţin “ciudată”.

”Arafat dacă nu este schimbat sau nu se va retrage, va face mult rău sistemului de urgenţă din România. El trebuie să îşi schimbe mentalitatea altfel va face mult rău. Avem sisteme care pot fi cuplate la sistemul naţional. Am văzut că acum zice că acum a primit o lecţie. Arafat este un etatist convins şi el nu înţelege ce înseamnă concurenţa.

Când e un accident pe DN1 înşiră maşinile roşii şi face spectacol, dar nu poate găsi un avion în Apuseni, un planor prin munţi, iar la Siutghiol nu e în stare ca la 30 de m de ţărm să salveze nişte oameni.

A fost distrusă şi discreditată Salvarea în mod intenţionat, în dauna Pompierilor – acolo e doar un paramedic în timp ce Salvarea vine cu medic.”, a spus Băsescu în cadrul aceleiaşi emisiuni.

După cum observaţi şi dumneavoastră, “jucătorul” a început meciul, îi este dor de un loc călduţ în parlament, acum să vedem cine îi mai dă “pasa decisivă înscrierii golului”. Sursă articol.

loading...