Galerie Foto – Mai sexy ca ea nu există, a înnebunit internetul cu formele sale apetisante!

Domnişoara care a înnebunit tot internetul cu pozele ei extrem de sexy, se numeşte Anastasia Kvitko şi este un model de succes de talie internaţională. Tânăra este din Rusia şi de când a dorit să-şi expună fotografiile pe Facebook şi Instagram, parcă toţi bărbaţii au înnebunit, fotografiile primid sute de mii de like-uri şi tot atâtea share-uri.

7

Totul pleacă de la faptul că pozele sunt realizate de aceasta, făra a fi prelucrate în programele deja cunoscute, multe dintre ele fiind chiar instantanee sau selfie-uri. Mulţi dintre cei care au văzut fotografiile, au spus că formele Anastasiei Kvitko sunt reale şi extraordinar de apetisante. Modelul a pozat pentru numeroase publicaţii celebre şi se bucură de o carieră în ascensiune.

11

Deoarece tânăra are un corp de invidiat şi formele sale au ameţit bărbaţii din întreaga lume, pozele tinerei devin imedia virale pe internet. Totul a plecat se pare de la ea, cauza fiind aceea că este extrem de activă pe diferite reţele de socializare şi nu ratează nicio ocazie să posteze fotografii sexy. Sursă foto.

10

12

8

1 bun

3

5