LISTA planurilor de ATAC a lui ISIS dată publicităţii de ANONYMOUS

Cei de la Anonymous s-au alăturat tuturor forţelor care vor să lupte pentru înlăturarea terorismului, cu obiectivul de a distruge ISIS. Nu este deloc uşor să lupţi cu un asemenea duşman, doar că lupta se dă nu numai terestru şi aerian, ci şi pe plan informatic. Prin sistemul informatic se transmit majoritatea indicaţiilor din ziua de astăzi, iar ISIS se foloseşte de acesta pentru a transmite informaţiile necesare celor care sunt gata să atace în orice moment.

Răspunsul Statului Islamic a fost unul dur şi destul de înfricoşator: Îi vom vâna şi îi vom distruge. În urma atacului terorist de vineri din Paris, când 129 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte sute au fost rănite, grupul de hackeri Anonymous a încărcat pe internet un filmuleţ în care un reprezentant spunea

“Anonymous din toată lumea o să vă vâneze şi o să vă distrugă”, mesaj care era destinat grupării teroriste ISIS. “Vom lansa cea mai mare operaţiune din toate timpurile împotriva voastră”, a spus persoana mascată. “Aşteptaţi-vă la atacuri cibernetice masive. Războiul a început. Pregătiţi-vă”, scriu cei de la Business Insider.

Rezultatele celor de la Anonymous nu s-au lăsat mult aşteptate şi au dezvaluit planurile ISIS de a ataca mai multe ţări într-o singura zi. Anonymous a publicat lista ce conţine zonele geografice ale ţintelor pe care gruparea terorista Statul Islamic le are în vizor. Conform hackerilor, viitoarele atentate ar fi programate pentru ziua de duminica, 22 noiembrie 2015. O grupare ce face parte din Anonymous au reuşit să găsească detalii despre noi atentate care ar fi planificate de catre ISIS pentru acest weekend şi au dat-o publicităţii.

Astfel, este vorba de 6 evenimente diferite, ce se vor petrece în data de 22 noiembrie în mai multe locaţii ale lumii.

– Mai multe evenimente din Paris
– Eveniment de wrestling Survivor Series din Atlanta
– Un concert al trupei Five Finger Death Punch din    Milano
– Evenimentul University Pastoral Day din Liban
– Evenimentul One Day One Juz din Indonezia
– Evenimentele globale ale Bisericii Catolice cu ocazia sărbătorii “Cristos, Regele universului”

Hackerii de la Anonymous au publicat această lista împreuna cu un mesaj elocvent pentru oamenii din zonele vizate de terorişti:

loading...

“Scopul nostru este să ne asigurăm că întreaga lume, sau cel puţin oamenii care merg la aceste evenimente, să ştie ca au existat ameninţări şi că există posibilitatea ca să se petreacă un atac. Un alt scop este ca Daesh (numele arabic al Statului Islamic) să ştie că lumea este la curent cu planurile lor şi să anuleze atacurile, ceea ce ii va dezorienta pentru o perioadă.”

Potrivit publicaţiei Ibitimes.co.uk, cei de la FBI iau ameninţările împotriva evenimentului de wrestling foarte în serios şi urmează să facă o declaraţie pe această temă în curând. Lumea întreagă primeşte cu încredere ajutorul Grupului Anonymous şi găseşte salutară iniţiativa acestora de a face ceea ce ştiu ei mai bine pentru eradicarea terorismului global. Sursă articol.  Sursă foto.